iz_l344 3.cuyu doğuran biri olarak buraya nasılsa kaç tane doğurdum iyi geçiririm iyi şeyler yazarım diyodum ama negatif yönden de Bi çok şey yaşadım… Tüpleride baglattim, devlette dogurdum merak ettiğiniz seyler varsa cevap verebilirim
melisasak35 iz_l344 öncelikle hayırlı olsun hamileliği atlatıp benişli döneme geçmişsiniz 3.cü doğumumu yapacagım yazını görünce korksammı sevinsemmi bilemedim tüplerimde bağlanacak doğumuma 2 bucuk ay var merak ediyorum nasıl geçti bende üniversite hastanesinde doğum yapacagım
akc06 iz_l344 spinal mi genel mi oldu acaba bi de yaş çocuk sayı şartı falan var mı ben 30 yaşındayım 2. Gebeliğim bağlatmayı düşünüyordum
bezelyemm iz_l344 benim ikinci doğumum olacak arada 8 yıl var baglaticam bağlatmak ekstra süre aldimi yani ameliyatta çok kaldınız mı . Anemi + şeker + tansiyon gebeliğe bağlı çıktı araştırma dışında kabul etmiyorlar devletten çok korkuyorum
iz_l344 melisasak35 bu tüp bağlanmada çekilen acidan Bi tık fazlası oluyormuş ben böyle beklemiyodum ama diğer 2 sezeryanda çektiğim acidan farklı Bi acı çektim birde 3. Sezeryanda ağır geciyomus yani bide devlet hastanesi olduğu için mi blmyrm ameliyattan çıkıp geldiğimde acı çekmeye başladım ağrı kesici istedim hemen yapmadılar o acıyı 3 saaat çektim ondan sonra yaptılar
iz_l344 akc06 spinal oldum eş imzası ile yaptılar ya kaçıncı demediler imza ile yapariz dediler bizde attık imzayi
melisasak35 iz_l344 ilk doğumumda bende 6 saat ağrı kesici vermediler ölüp dirilmiştim ikinci doğumum çok rahat geçti 3.cü korkutuyor ya allah yardımcımız olsun şuan nasılsın dikişlerin nasıl 3 tane ayrı dikişmi var aynı yerdenmi kestiler
akc06 iz_l344 ameliyat günü mü karar verildi öncesinde mi tüp bağlatma durumu ben bugün sordum ameliyat günü diyeceksin doktorun inisiyatifine kalmış dedi asistandı sorduğum kişi bilmiyor mu acaba diye düşündüm
iz_l344 melisasak35 ben diğer ikisinde çok iyiydim o yüzden hep bununda öyle geçeceğini düşünerek girdim. Ama sonuç nolursa olsun Bi şekilde aynı noktadayız o acı cekiliyo. Yok aynı yerden 3. De ipli istemedim estetik yaptılar yine normalde başta ipli falan demişlerdi ama konuştum son doğum falan dje sagolsun doktor tmm dedi
melisasak35 iz_l344 benim altlı üstlü iki kesiğim var umarım 3.cü kesik atmazlarda aynı yerden açarlar ilki özelde ikinciisi şehir hastanesinde 3.cü üniversite hastanesinde olacak benimde hep estetik dikiş oldu umarım iyi geçer 🙄😢
melisasak35 iz_l344 evet 1 önceki doğumumdada benide geç kaldırdılar 6 saati buldu kalkmam hiç ağrı acı çekmedim ama o ilk doğumun acısını hatırladıkça doğum yapasım gelmiyo
iz_l344 melisasak35 Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin canım öyle böyle Bi şekilde yanımızda kucağımızda oluyorlar şükür kendini korkutma herkesin yaşadığını yasicaksin die bisey yok burda yaşadıklarımızı anlatmak ne kdr doğrudur bilmiyorum ama korkutma kendini 💕
melisasak35 iz_l344 allahtan bilmediğim bişey değil ilk doğumumda hatim indirmiştim hiçbişey bilmeden giriyoruz şimdi gene az çok neler yaşayacagımın tecrubesindeyiz allah yardımcımız olsun
iz_l344 bezelyemm valla benim tüpün tek tarafı aşırı yapışkan ve kötü Bi durumdaymis orayı kısmı olarak alicam dedi ameliyat esnasında o yüzden böyle bu durumla karşılaştığım için biraz uzadı
iz_l344 bezelyemm valla ben sirnakta ilcede devlette çok korkarak doğurdum Bi çok olumsuz şeylede karsilastm siz hangi il ilçede olacaksınız blmyrm ama ben böyle Bi yerde olduysam diğer taraflar daha iyidir bence ya
iz_l344 akc06 yoo normal muayene esnasında gittiğimde söyledim doktora bağlatmak istiyorum diye o şekilde karar verdik oda tamam dedi zaten sadece ameliyat günü hatırlar dedi