aslliasya blnmyld +1 katılıyorum riskli bir durum yoksa doktorlarda hareketi öneriyor hep yürüyüş pilates gibi
aslliasya blnmyld aynı durumu yaşıyorum ama riskli bir durum olmadığı sürede durmam mümkün değil belki az az dinlene dinlene yapmamız gerekiyor
blnmyld aslliasya Aynen ama işte yapınca da hepsi bitsin istiyoruz ama daha benim şimdiden böyleyse iyice ağrılaşınca düşünemiyorum kendimi 🥲
aslliasya blnmyld hahahahah inan bende öyleyim başlayınca duramıyorum buarada magnezyum çok iyi gelmişti bana , mideme dokunduğu için kesmek zorunda kaldım senin öyle bir durumun yoksa kullanabilirsin
blnmyld aslliasya Aynen çiçeğim bakayım şikayetlerimi söyleyeceğim inş bir de cinsiyeti öğrenebilirsek 16+3 olucam gidince sence öğrenebilir miyim 🙈
aslliasya blnmyld ben 14. Haftada öğrendim balım inatçı çıkmazsa seninki mutlaka öğreneceksin ay çok heyecanlı 🤩
hmyr61 blnmyld bazı gebeliklerde notmal sanırım ya benim ilk gebeliğimde yoktu ama bu gebeliğimde aşırı bel ağrım var gün içinde fazla ayakta kalsam dolaşsam evde işlere hemen belim ağrıyor hele dışarı çıksam yürüsem partim çıkıyor dinlenince geçiyor ama genel ağrılı gece bile ağrıyor bazen sabah ağrıyla uyandığım günler oluyo. Çok fazla yormamamız lazım kendimizi şuan mutfakta bulaşıklar duruyor makina boşalcak ama yattım valla belim kopuyo akşama kadar mutfak bunaldım😅😅 rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 14+1 deyim bende
aslliasya hmyr61 benim hiç bulantı kusma koku hassasiyeti olmadı uyku olmadı ama bel kemik ağrısı oldu dediğin gibi bazı gebeliklerde bu şekilde sanırım
blnmyld hmyr61 Benimde ilk gebeliğim 16+1 şuan ama dediğin gibi azıcık iş yapayım belim kopuyro ağrıdan Amiiin çiçeğim inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişleri 💕🌸
babyonn İkili destek yastıklarından alın ben bununla kurtuldum ağrıdan bunsuz yattığım an sırtım belim ortadan ayrılıyor 17 haftalık olduk
blnmyld aslliasya Oyşş 12. Haftada kız gibi diye tahmin yürüttü ama bakalım bu sefer gösterecek mi kendini çok heyecanlıyım 🙈 Allahtan bir de doktorum istediğini görmeediğinde gez gel tekrar bakalım diyor hep özel takipliyim 🥰
yinemihilal blnmyld tam o haftalarda ben de inanılmaz bir ağrı yaşamıştım sonrasında bir hafta ailemin yanına gittim o sıra sanırım çok iş yapmadığım için belim dinlendi. Bir de sert zeminde yatmak çok iyi geliyor, sert sünger, sert koltuk falan varsa düz olan