hollyymollyy Ben 24.haftamdayım yüksek kilodayım dogum seklimde kilom etken olur mu bana seçenek sunmaz mı merak ediyorum ama daha çok erken gibi de geliyor, çarşamba kontrolde bunları sorsam saçma mı olur? Sizler ne zaman konuştunuz bu konuyu doktorunuzla?
merve_tp hollyymollyy ben de 24+3’üm yarın doktoruna gidicem. O ne zaman doğum şeklini konuşmak isterse öyle konuşucam. Ama 30. Haftama kadar konuşmazsa ben konuşurum
damlasv hollyymollyy 30. Haftadayım özel profesör takipliyim hala bilgi vermiyor ne zaman bilgi alıcam bende merakla bekliyorum her gittiğimde daha bunlar için erken diyor evde kendi kendime doğuracağım herhalde
Perla_ hollyymollyy Saçma olmaz bence sorabilirsin sonuçta bu senin en doğal hakkın , bende ilk sezaryen olduğum için yine sezaryen olacağım 26.haftaya giriyorum çarşamba doktora gideceğim acaba kaçıncı haftada alır merak ediyorum onu sorcam bende 🤭
Busraaaakkk hollyymollyy Sen sezaryen istemiyorsan eğer normal doğum için 32.haftada çatı kontrolü yapılıyor. Çatı durumuna göre ve bebeğin gelişine göre karar veriliyor aslında. Son ana kadar yine belli olmuyor. Bizde normal doğum diye yola çıktık 40+5te sezaryen yolu göründü mesela bana
hollyymollyy merve_tp aynen 30 haftalardan sonra artık konuşuruz istemez ama şu an sanki konusunu açsam saçma bir durumda olacakmışım gibi hissediyorum😂 çekiniyorum nedense
blnmyld damlasv Daha neyi erken ki çatı muayenesi yapılır çatı uygunsa normal denir aksi bir durum olmadığı müddetçe yani valla şaşırdım 😅
hollyymollyy damlasv doktorumun verdiği bir eğitime katılmıştım orada 34. haftada çatı muayenesini yapıp doğum şekine karar veriyoruz dedi, ama artık sizin de en azından fikir olarak konuşmamız lazım bence bu haftalarda gerçekten doktorlar da bi değişik😂
damlasv hollyymollyy benim çocuk ters makat geliş o yüzden sesimi çıkaramıyorum bir dönse hemen normal doğum için konuşacağım şuan ne desem sezeryan diyecek normal doğum imkanım 0 son ana kadar beklemeyi düşüyorum 3 haftadır gitmiyorum inşallah dönmüştür haftaya kontrolüm var
hollyymollyy damlasv aaa anladım öyle bi durum varsa bu senaryoda seçenek tek haklısnız, insallahh döner ve istediğiniz gbi ilerler🫶🏻
hollyymollyy Perla_ ya değil mi, yüksek kilodasın hiç normal düşünmeyelim diyecek belki de ben de kendimi ona göre hazırlarım psikolojik olarak en azından😂 amaa işte bi çekiniyomm, şimdiden ne dogum şekli der diye😂