helloo20 donovan26 doktoralra gittim şükür temiz çıktı ufak tefek var tabi bneimde rahatsızlıklsrim sma ne bileyim iyilesemiyor gibi olmak canımı sıkıyor belkide doğum sonrasi böyle etkilendim hormonsal pskojik oldu bilemiyorim artık canım
bbberil helloo20 endokrine gidebilirsiniz iyi birine denk gelirseniz ilgilenirler hormonlar çok şeyi etkiliyor, insülin direnci ya da tiroid baktırabilirsiniz biyolojik olarak bunlar aklıma geliyor. dahiliyenin fark etmediklerini endokrin fark edebilir
helloo20 bbberil ona dahiliye yönlendiriyormus sanırım demi .orda hormon flaan neyden kaynaklıysa fark eidlir demi
bbberil helloo20 ultrasonla da baktılar mı sadece kandan mı baktılar? insülin direnci herkesi farklı etkiliyor benim düşük bir düzeyde olmasına rağmen beni çok etkiliyordu
bbberil helloo20 tiroidin olduğu yere boyunda yani allah korusun asla kötü anlamda germek icin demiyorum ama tam tiroid muayenesi olmadan sadece kandan anlaşılmıyor her zaman
Zehrailly helloo20 Yok canım bende de aynısı oluyordu aylarca sebepsiz karın ağrıları çektim kıvrandıracak şekilde hem de sürekli tansiyonum düşüyordu nefes nefese kalıyordum gözüm kararıyordu. Kendimi sürekli hasta hissediyordum sanki böyle ölecekmiş gibi. Saçlarım dökülüyordu avuç avuç kafamda saç kalmadı. Sonra vitamin kullanmaya başladım çok iyi geldi toparladı vücudum ağrılarım gitti.
helloo20 Zehrailly böyle kafan döner gibi halsiz hadta oluvercek gibi grip gibi mesela oluyor muydu .bugün hiç halim yok ya bişi uaparken bayilivercem gibi gleiyor sanki bugün daha bi değişim çözemedim valla korkuyorum artık
helloo20 Zehrailly benim ne zmaan ne olduğum belli olmuyor ama bugün kas agirisi gibi sürekli halsizlik var
helloo20 bbberil giderim bı tekrardan canım iyi bı doktor araştırıp .bugün çok yorgunum mesela hiç gücüm yok gibi .elim ayağımın canı yok gibi değişik ya anlamadım bi.iki defa dahiliueue gördüm doğumdan sonra aslında illa ki kanda çıkardı ya nasıl çıkmıyor ona da sasirdim
helloo20 decembermum peki psikolojikse gerçekten oluyor hissiyatı oluyor mu gercke gibi olur mu yani yaisyorim çünkü
Admsarzu helloo20 39 gün oldu dikişlerim hala sızlıyor düştüğü halde bir tuhafda karın ağrısı var 🤷🏻♀️ bel ağrısı da cabası💆🏻♀️