byzkds Hareketleri pıt pıt şeklinde hissetmeye başlamıştım özellikle düz yattığımda oluyordu iki gündür hiç bir şey hissetmiyorum randevuda bulamadım acile gitmeli miyim normal mi😭
yldzz01 byzkds normal canim ilk gebelik ise cok cok normal 24. Haftaya kadar ara ara hissediceksin. Bir gün hissedersen Diger gun hissetmiyebilirsin belkide hala cok kucuk
buketdeniz19 byzkds Hergün hissetmezsin canım hareketler düzenli olmaz ki bebekler anne karnında genelde uyur bende bile hareketini hissetmediğin oluyor 25 haftalık hamileyim bende kadın doğum aciline gitmiştim geçen ay bu durumdan bebeğim uyuyordu 😂😂 baktıklarında
deryagulakcakaya byzkds hiç tereddüt etmeyin ben de şu 19 haftadayım geçen hafta çok hareket hissediyordum ama şu an iki gündür pek hissetmiyorum
anneoldukmusimdi Canım her gün hissetmeyebilirsin ilk haftalarda. Başka bir sıkıntın var mı ağrı sızı
byzkds anneoldukmusimdi bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti var ama onlar da zaten normal bir durum , rahatlattınız çok teşekkür ederim ya😪❤️
emineeg Normal canım sıkıntı etme bi kanaman agrın yoksa sorun yok. Benim 18 hafta ara sıra hissediyorum doktorum hisswtmedigini düşün bagırsak hareketleridir 😀 diye geçiştirdi cünkğ hissetmezsen korkarsın dedi
bsra_ylmz61 Bende 17+1 arada Bi göbek deliği çevresinde Bi kere kayma yanlarda gıdıklama gibi ama bu kaç gündür bende hissetmiyom🥹
miniginannesi__ byzkds merak etme canım sende o günleri hayırlısıyla görürsün hatta benim 27. Haftada hissetmiyorum diye acile bile gitmişliğim var kan aşırı sancı yüksek tansiyon vs olursa git mutlaka sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah
1melekannesi3858 byzkds senin gibi bende üzüldüm gittim acile bu haftalar için çok erken en erken 20 25 de hissedersin net dedi bide hareket saymayada da 29 30 dan sonra başlayın dedi çok erken dedi
zngns byzkds benimde oyleydi o haftalarda canım kötü düşünme inşallah hicbiseyi yoktur daha çok küçük