nurbus1 22 haftalık hamileyim. 12 haftamda da aşağıdaydı. Gene o şekilde takip yapılıyo bu şekilde sağlıklı doğum yapan var mı ve platese yazılmak istiyorum ama korkuyorum bu şekilde hamile pilatesi yapan var mı
Fuunndaaa nurbus1 previada yürüyüş bile yasaklanıyor benimde vardı yürümeyi yasakladı doktorum hareketleriniz bile kısıtlı pilatese olur verileceğini sanmıyorum doktorunuzun
sarilale123 nurbus1 plasenta aşağıda olunca sezaryen yapıyorlar ve hareket kısıtlaması var bildiğim kadarıyla.kanama riski falan da oluyo
aybarsotti nurbus1 16-17. Haftaya kadar vardı bende sonra çıktı. 30lu haftalara kadar bilr çıkabiliyor ama hareket yasağım vardı
Yaradanisterse Plesenya previa mı dediğiniz durum? Evet arkadaşım o şekilde doğum yaptı ama normal doğum yapmıyorlar o şekilde sezeryan oldu.
Yaradanisterse nurbus1 gidiyordu pilatese evet sonrasında bıraktı mı bilmiyorum ama zaten pilates 4. Aydan sonra tavsiye ediliyor onunki de hemen hemen o sıralar anlaşıldı detaylı ultrason ile . Ama yine de öyle sıkıntılı geçmedi yürüyordu da