Herkes yazıyor anlatıyor bende anlatayım dedim😀 38+2 haftalık kontrole gitmiştim Sabah 8 bucuk 9 gibi Nst girdim ve orda uyuya kalmışım neyse nst bitti cıktım tansiyona gittim tansiyonum yüksek çıktı 146 falan derken biraz dinlendim tekrar ölctürdüm bu defa 160 larda falandı. Kadın bana muayeneni ol öyle gel tekrar bakalım tansiyonuna dedi ve bende gittim muayene olmaya ve sekreter tansiyonu sordu yüksek oldugunu söyledim muayeneden sonra tekrar gideceğim dedim ve doktor beni normal bir şekilde muayene etti ultrasonla falan bende sordum açılma var mı diye oda bakıcam dedi baktırmaz olaydım😃 eliyle alttan muayene etti ve kasıklarımda inanılmaz bi agrı hissettim agladım rahim agzında yumusama var ve 1 2 cm acılman var dedi yatışımı yaptı ve tekrar tansiyona baktırmamı istedi ve gittim tekrar tansiyonum yüksek cıktı doktor yatışımı yaptı gebelik zehirlenmesinden şüpleendi doktor neyse dogumhaneye cıktım tek kişilik odaya yatırdılar beni suni sancı verildi derken 2 3 saat sonra etkisini hissetmeye başladım o nasıl acıydı yandım yandım dirildim inanılmaz bi agrıydı bu regl sancısı falan hiç bir şeydi onun yanında 😀😀 yeme icme corba ve su dışında yasak ve gidip gelip alttan elle muayene yapıldı acılma var mı diye ve sonunda suyumu patlattılar eliyle gündüz 3 ten aksam 10 bucuga kadar suni sancıyla yırttım kendimi 3 defa aralıklarla kustum. Rahimde acılma olurken kusma normalmiş. Ayılıp bayılıyorum kendimden geçtim en sonunda kolumdaki iğneyi falan söktüm nst yi attım yere koridora cıktım kolumdan fışır fışır kanlar akıyo bas bas bagırıyorum yardım edin kurtarın beni ben gitmek istiyorum dayanamıyorum diye 😄😄 ebeler geldi cok kızdılar nereye gideceksin diye vs derken tekrar damar yolu actılar vs en son yine 10 bucuk gibi geldiler alttan muayene yapacaklar ben dedim artık dogursam olur mu ben dayanamıyorum ama gercekten böyle sarhoş gibiydim ayılıp bayılıyordum hic dermanım kalmamıştı sonra ebe dedi ewt istersen dogurabilirsin deneyelim dedim ve beni yatırdılar yataga ıkın dediler sancı geldikçe ıkındım ve dpgum malzemelerini falan yattığım odaya getirdiler 10 15 dk da bebeğimi karnıma koydular o an tüm agrım sancı kesildi ve hepsine teşekkür ettim Allah sizden razı olsun benş kurtardınız diye 😀😀 benimde doğum hikayem böyle gecti cok şükür bitti gitti ama cok zordu ben o acıyla sezeryan bile istedim ama normal dogum daha kolaymış aslında dogurmak degil o sancı insanı bitiren şey sancıydı yoksa dogurmak kabız olmuşsun da zorluyormuşsun gibi cok acılı degildi yani tabi alttan uyusturuyorlar iğneyle