Aycha donovan26 Kolay ve güzel bir doğumla, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın, güle güle büyütün inşAllah.🤲🏻 Bir şey soracaktım. Doktorunuz, Acıbadem Kartal’daydı galiba. Doktorunuzun ismini rica etsem verebilir misiniz? Teşekkür ederim.
donovan26 Aycha Amiin çok teşekkürler hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Ben bazı sebeplerden hastane ve doktor değiştirdim yeni hastane ile referans olacak kadar iyi değilim ama çok şükür doktor tanıdık🥰
elifcinarr donovan26 ben yaptırdım dün, inanın rahat bıraktığınızda kendinizi hiç hissetmiyorsunuz. Ben buradaki yazıları okuduğumda çok korkmuştum ama hiç öyle değildi. Sadece doktoru dinlerseniz acı hissetmezsiniz.
ARYa143 Melike3506 siz her zaman muayene yapılacak zaman sakin kalın vücudunuzu gevşek bırakın, kastığınız için de canınız yanabilir
ARYa143 Melike3506 😕 O an motive edecek biri varsa şanslıyız, yoksa kendi kendimizi motive edecez mecbur 🤷♀️🥲
elizanisra donovan26 benim de ilk gebeliğimden 40 + 2 birden nişanım gelmişti ve bu zamana kadar hiçbir ağrım Sızım yoktu Doktorlar o kadar söylemesine rağmen gitmek istemedim kendisi sancımın gelmesini bekledim nişanım gelince de 3 gün arayla sancıların başlamıştı zaten Yani bence 40 hafta olmanız sizi korkutmasın Belki de birden tutacaktır sancılar sizi
donovan26 elizanisra yaa inşallah çok teşekkürler 🙏🏻 ama doktorlar da bekletmiyorlar pek sanırım 41i görmeyelim falan dedi doktorum suni sancı da zormuş ama hayırlısı hepimiz için🥰
Aycha donovan26 Merhaba, Nasılsınız? Doğum yaptınız mı ya da beklemede misiniz? Kolay, güzel, hayırlı bir doğum dilerim.💗
elizanisra donovan26 hayırlı ve kolay bir şekilde kucağına alırsın inşallah dediğin gibi doktorlar 40 sonra müdahale ediyorlar