Dygtrn Hvr inşallah 🙏 bekliyorum 16 haftalık olmayı ozaman geçiyor 😅 sonra da ilk 4 ayın acısını çıkararak deli gibi kilo alıyorum 🐘🐘🐳
Aysegulsare Dygtrn benim de iki aylık süreç ne zordu😐 mantar, yeşil soğan, şampuan dış macunu dolma çiğ köfte kestane ve malesef eşimin kokusu. Ama çok şükür geride kaldı O günler 27.Haftamdayım hamdolsun😀
Ftmrt Dygtrn diş macunu, parfüm, yumuşatıcı,balık, çubuk kraker ,yumurta kokusu, sıcak ortamlardan tiksindim 🥺
Deletedmom0909 Dygtrn valla evde yemek yapıyorum eşimin iş yerine ztn öğlene kdr mutfaktym bide kendi özel isteklerimle uğraşamam😂😂
Lavanta01 Dygtrn dis fircalamak kabusum olmustu. Sonra bitkisel bir macun buldum o biraz daha iyi geldi. Agarta diye bi macun . marketten aldim.
Lavanta01 Tugcehar87 evet yaa mutfagi bulasikalr dolu gorunce bile kotu oluyordum. Ama 21.haftadayim , gecti
[silindi] Dygtrn ay ben de bütün et ürünlerinden tiksindim kızartma türleri kuru fasulye pirinç turşu hala da yiyemiyorum sadece sütü seviyordum hazırlayamıyordum ama tam tersi parfüm kokuları daha çok hoşuma gidiyor yemeklerden yine yiyemiyorum ama diğer şeyleri yemeye başladım 🥺👼🏼
HayalYaren Cigdemruzgar inş sigara kokusundan tiksinmen hiç geçmez Allah yardımcın olsun çok zor bu tiksinmeler
Cigdemruzgar HayalYaren inşallah birdaha içmek istemiyorum şu an içenlere bile kızıyorum gerçekten ne kadar pis kokuyormus icmeyince anladim
derya14 Aysegulbebek Aynen 😄7 aydır içinde soğan yada en ufacık soğan tozu bile olan şeyleri yiyemiyorum 😔inşallah Doğumdan sonra geçer
fatos41 Kayra2307 desenize yandık,eşim cok sever şimdilik ben tiksiniyorum diye almıyor dogumdan snrada böyle olursam işimiz var 😅😅😅
Tubakrts Kokan her şeyden tiksinmiştim. Bi ara yatağımda yatamıyordum çarşaflar kokuyordu. Çeşmeden akan su bile bana kokuyordu. 2 ay kadar yemek yapamadım hiç. Ağzıma da bi lokma yemek koyamadım. Ama çok şükür geçti 32. Haftadayız. Hala bazen kötü kokularda öğürüyorum ama en azından yemek yapabiliyorum ☺️