Dygtrn Sevgikaya bende öyle gerçi sanırom sonradan yerim çünkü onu yiyebiliyorum ama illa sonra çıkarıyorum 😔
Dygtrn Srfn11 en çok da çubuk krakerden tiksindim 🤭 ye iyi gelir ye bulantını alır 😖😖 aksine görünce bile bulanmaya yetiyor 🤢
Sabina03 Dygtrn Parfüm kokusu, sabun kokusu, şampuan kokusundan tiksinmiştim yaani en sevdiğim kokulardan😅 şuan geçti ama çok şükür🙏
Dygtrn Busrababuz yumurta normalde de yiyemiyorum pasta böreklerin üzerine süremiyprum kek kurabiye falan içinde varsa çok yoğun kokarsa onları hamile değilken de yiyemiyorum 😖
Busrababuz Dygtrn bebek için çok yararliymis miden almaz ama yemeye çalış canım bence mecburiyetten yiyorum
Ayguns Dygtrn heh aklıma geldi bir de gariptir Asel ismi duyunca midem bulanıyor o isme tahammül edemiyorum 🙄🙄🙄
Asibayan Dygtrn haha kız valla mide bulantısı olmadı da baştan beri bu bel agrıları beni maf etti herkesin bir sorunu var işte 🙄🙄
Min_nak Bulaşık makinesi, buzdolabı kirli bulaşık lavabo içi kirliyse özellikle.. çay, ekmek.. 16. Haftamdayım çoğu ara sıra tekrarlasa da geçti gibi lakin ekmek harç hala yiyemiyorum.. maya kokusu lavaboya kaçmama neden oluyo hala..🤢🤢🤢
Hilalalara Dygtrn sigaradan tiksindim ve inanır mısın dişlerimi fırçalarken o macunu yememek için kendimi zor tuttuğum bi dönemdeyim sen midem bulandı diyince şaşırdım 😂
Banu26 9 haftalığız şuan bugüne kadar mide bulantısı yaşamadım fakat yumurtadan çok tiksindim. Bazen etli yemek kokularından pişme esnasında tiksiniyorum.