zelih8a8wa Sudocrem ne kadar sürede etki ediyor veya ediyor mu bebegim cok kötü pişik olmuş poposu yara icinde etki eder mi hemen
bbaskal zelih8a8wa mustela öneririm o daha etkili bide içinde çinko olan kremler piştiği daha çabuk geçiriyor bir de kantaron yağı da hemen geçirir çok azıcık sürersen
Melodimm zelih8a8wa Sudo crem çok sürme yani kalın sürme oda zararlı ben ondan önce bepantol baby kullandım bazen sudo crem ikiside iyi ama ilki daha çok yardımcı oldu.
yldzz01 zelih8a8wa geciiriyor hemen canim hametan veya fito feln varsa onlarda iyi onlarda hemen geciriyor
zelih8a8wa hilalaselll4 her bez değişiminde kullanılıyor dimi daha bugun aldım kullanmaya başladım bebegim cok kötü yara ve pişik olmuş poposu
yldzz01 bbaskal mustela pisik olmamasi icin kullaniliyor demisti eczane yogun pisik kizariklik yara gibi sekillerde farkli seyler kullanin diyorlar
hilalaselll4 zelih8a8wa kızım yeni doğduğunda her seferinde yapıyordum hiç pişik olmuyordu seninki niye öyle olmuşki ağlıyordur da
zelih8a8wa hilalaselll4 bilmiyorum bir kac gün kaka yapamadı cok zorladı ondan yırtılmış makası yaralar oluşmuş
hilalaselll4 zelih8a8wa kıyamm ya ıslak mendili kullanma şu anlık git yıka kurula sonra ince bir şekilde sür çok geçmiş olsun
Betbet34 Sudocrem zararlı diyorlar istersen instada içerikleri_ ne sayfası var ordan bakabilirsin canım
Gks_01 zelih8a8wa trosyd diye bi krem var ebe önermişti yoğun pişiklerde kullanabilirsin diye ama bi doktora danışmakta fayda var eğer o kadar kötüyse
1cey zelih8a8wa senin bebeğinde pişik değil yaralar mevcut o yüzden her ürünü kullanma doktorun önerdiğini kullan, o yaralar geçince sudocremi kullan, sudocrem pişik önleyici, yaralar için uygun olmayabilir, önceki postta da demiştim ama. 🤷🏼♀️