allyslife feslegen50 test en nihayetinde balım, %100 olmasa da büyük olasılıkla doğru veriyorlar, ben de hep innovita kullanmıştım. Diğer markaları denemedim.
tahamommy feslegen50 ben labaquick ve innovita denedim, innovita daha iyi geldi silikse silik pikse pik gösteriyor diğeri biraz kafa kurcalıyor
feslegen50 allyslife bazı markalar sürekli yanlış gösteriyor diye yorumlar okumuştum da bununda yorumlarina pek bakmadım öylesine denemek için aldım bütün tuslara basıyorum 😂
allyslife feslegen50 diğer markaları bilmiyorum canım dediğim gibi denemedim başka marka, innovita kullandım 3-4 ay
feslegen50 tahamommy adet biter bitmez mi denemeye başladınız benim biteli 3 gün oldu daha ama başladım akıntı vs takip edip öyle mi başlasam diye dusundum
tahamommy feslegen50 biter bitmez başladım canım bide bende pcos var ne zaman olacağı belli olmuyor, birde ben testi yaparken dikkat ettim yumurtladığım zaman akıntım olmadı mesela yunurtlamadığım zaman akıntım oldu ama test doğru
allyslife feslegen50 arkadaşım da pkos o çift yumurtluyordu biri adetten 4-5 gün sonra diğeri de 16-17 gibi ortalardaydı, o öyle söyleyince ben de ilk aylarda regl bitince ertesi gğn başlıyordum ama benim hiç değişmedi hep 18-19 pik 20 çatlama oluyordu, sonra hiç başlarda yapmadım 16-17.günde başladım. Böylece testler de uzun süre gidiyordu. İlk 1-2 ay full dene sonra kendine göre şekillendirirsin canım. Günde 1 kez akşam 8-9 gibi yapıyordum
feslegen50 allyslife bende pcosluyum ama bende bazı aylar hiç olmuyo sanki. Bende sizin dediginiz gibi deneyeyim çoklu paket aldım zaten bakalım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda
allyslife feslegen50 deneyerek kendine göre şekillendirirsin, evet pkosta hiç yumurtlama olmadığı da oluyor, takip ederek bulursun, belirtilerini de yaz hep akıntı/kaşıntı/ağrı vs diye not al, süreci anlarsın böylece
elfber feslegen50 teşekkür ederim darısı sizin başınıza :)ilk eczaneden başka bir testle yaptım biraz dengesizdi koyulaşma ama bende vakitlerinde yapmadım doğru vakitlerde yapmanızı tavsiye ederim sonra inovita sipariş ettim internetten ve şimdi hamileyim :) 2. Deneme diyelim. Ama herkesde aynı zamanlarda olmaz ben olmaz dediğim bir zamanda aldım haberi
feslegen50 elfber bende işte pcosluyum bu ay yumurtlama olmamasından korkuyorum zaten pahalıda bı test ilk denememde inşallah olur dua edin hamilesiniz kabul olur inşallah 💜
elfber feslegen50 ilk denemede olsun diye şartlamayın olmazsa sonra aşırı strese giriyor insan ben ilk gebeliğimde ilk seferde hamile kalmıştım 2.de neden ilk seferdr olmadı diye kendimi sorguladım aşırı sorguladım ve strese girdim 3 aydır anksiyete yaşıyorum yapmayın bunu kendinize akılına bırakın en güzeli engüzel zamanda olacaktır inşalalh
feslegen50 elfber zaten 11 aydır normal deniyoruz yeterince stres yaptım bu sefer stresim yok olursa olur olmazsa denemeye devam edicez bakalım artık belirti kovalayıp test yapasim bile gelmiyor regl gecikse bile..
elfber feslegen50 aynen olurda olur diye Allaha bırakın ama bence olacak merak etmeyin . Youtube da birisini dinlemiştim yıllarca denemiş eşi ilaç falan da kullanmış ovalüsyon testi önermişler kişinin yumurtlama zamanı çok farklıymış mesela 14.günü bulmuyormuş 10. Gün 12.gün falan o civarlardaymış falan . O yüzden birde ovalüsyon testi ile deneyim bakalım şimdiden sağlıkla inşallah kucağınıza alırsınız bebeğinizi diyelim :)