biriciginannesi Kızlar dünden beri vücudum kaşınıyor duş aldım rahatladım birdaha başladı ellerim ayaklarım yüzüm her yerim kaşınmaya başladı yarın randuvum varda sizce şimdi gidip gorunmeme.gerker var mı neden olabilir acaba 33+6 haftalıgım
cuteregina biriciginannesi gebelikte kaşınma çok yaşanıyor bunu birkaç yerde daha gördüm bu uygulamada sanırım doktor ilaç veriyor bunun için
allyslife biriciginannesi canım bence bir acile gidip kan ver kolestaz olabilir, safra enzimlerine baksınlar. Kolestaz önemli bir durum maalesef.
biriciginannesi cuteregina o zaman şimdi acile gitmiyeyim yarın zaten kontrol var kendi doktoruma gidecem ama dünden beri kaşınınca ne oluyor dedim
allyslife biriciginannesi bence git, kanları vermiş sonucunu almış bir şekilde doktoruna gidersin direkt tedaviye başlanır, kan sonucunu beklemezsin bir daha yarın
cuteregina biriciginannesi sarılık mide bulantısı koyu idrar halsizlik gibi yan belirtiler de olur kolestazda genelde sizde sadece kaşıntı var anladığım kadarıyla
biriciginannesi Kızlar doktor son ayalrda normal dedi baktı birşey çıkmadı havalarda ısınıyor ondan da olabilir dedi