gulkilic Zeynep kamilden haftalardır randevu almaya çalışıyorum detaylı ultrason için ama hiç çıkmıyor sabah 10’da bakıyorum ama yok yok.. Alabilen var mı nasıl aldınız ?
allyslife gulkilic asla alamadım.. özel kliniğe gideceğim ama bir de devlette muayene olmak istedim, her saatte baktım ama yok ya şaka gibi
zehraguneer @gulkilic Bende 20 sine zor buldum takip ettim sürekli şöyle söyleyim her gün 16 gün sonrasına randevu açılıyor saat 10:00 da 09:59 da bilgileri hazırlayıp erken saate alabildim ama bayrama denk geldiği için bu hafta randevu açılmayabilir haftaya deneyin sürekli isterseniz
gulkilic zehraguneer her gün tam 10 da giriyorum ama hiç bir şey çıkmıyor özellikle saati takip ediyorum tam vaktinde ama kaç gündür açılmıyor resmen
qnesli Cerrahpaşa sitesinden nasıl alıyoruz bölüm olarak neyi seçmemiz gerekiyor acaba,bende Zeynep kamilde alamadım saat 10 da bakıyorum çıkmıyor
zehraguneer @gulkilic Ben hem 182 yi arayıp hem MHRS uygulamasından tam 10:00 da giriş yaptım o şekilde zor bulabildim eğer çam sakura size çok uzak değilse riskli gebeliklerden de alabilirsiniz orası da tam 10:00 da açılıyor