Anneyimben49 Kızlar Selamun Aleyküm . 25 e girdik bebeğim hep kasıklarımda orda hareket ediyor vuruyor falan. Burdan bir kaç kişi yine yazdı da tatmin olamadım. 10 gün sonra kontrolüm var bilemedim doğrusu 2’3 gündür aşağıda. Yukarda hiç hissetmiyorum
Deryarslan Anneyimben49 Aynı şey benimde başımda benim gebeliğimin başından beri aşağıda duruyor ve tekmeyi aşağıya doğru vuruyor arada..Dr sormadım ara ara olduğu için 1hafta sonra kontrol e gideceğim bende bakalım 🙄
Zhlcnr Anneyimben49 canım bende aynı haftadayım yenı gıttım doktora rahım uzunlugu nırmal oldugu surece sıkıntı yok dedı tamamen duruslarıyla alakalı
Anneyimben49 Ftmskry insaAllah ya canım beniiimmmmm valla paranoyak oldum😟 Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin ❤️🤲
Semisko Benim doktorumda her gittiğimde kendiuçok mu yoruyorsun bebeğin aşağı da diyor korkuyorum çok
Anneyimben49 Semisko yormayla ne alaka ki ben arada bir temizliyorum evi oda 1 yapıp 2 oturanlardanımmm
Semisko Anneyimben49 valla bilemiyorum doktorun fikri bu 1 saatlik yola gidiyoruz doktor için bilemiyorum. Bu şekilde söylemesi de beni korkutuyor
Nazoliii Anneyimben49 26 haftalik hamileyim gecn kontrolüm vardi aynı sorun bende de var doktora sordum makat gelişinde olduğu icin hissetmen çok normal dedi 😊
Anneyimben49 Nazoliii Allah razı olsun yaaa valla çok rahatladım. ❤️❤️❤️ Makat olursa doğuma kadar ameliyat oluruz. 😀🤗
Srfn11 Anneyimben49 Benimde hep oyle bebegin donmustur o yuzden kasiklarina vuruyor genelde eller kollari orda oynuor