41+7 de doğurdum çok bekledim sonunda geldi dedim hafif hafif sancılarım başladı akşama doğru 6 gibi dedim artık gidelim belirli aralıklarla sancı geliyor (zannettim)(acı eşiğim çok yüksekmi derler canım çok tatlıdır yani ondan heralde 😂) hastaneye bir gittim açıklığım 3 cm dediler 🙄 yine yatışımı yaptılar çünkü vaktim çok geçmişti ama sancılarım düzenli olmaya devam etti ytışım yapıldıktan sonra bir hemşire bir kere güzelce alttan muayene yaptıktan sonra 1 saat içinde açılmam 9cm oldu hep gezindim ve bir daha hiç alttan muayene olmadım en büyük avantajım bu oldu sonra doğumhaneye aldılar doğurdum sadece 1 tane dikişim oldu o da doktorun inisiyatifine kalmış istersen dikmeyeyim dedi bende dikin dedim böyle herşey normal ve seyrinde ilerledi . Güzeldi hiç travmam olmadı AMA SİZE EN BÜYÜK TAVSİYEM SANCILARINIZI EVDE KARŞILAYIN…. Kardeşim hemen gitti 39 haftalığa girer girmemz suni verelim doğur dediler o da kabul etti ama sürekli alttan muayene onu mahvetti açılması olmadı elle açtılar resmen SAKIN SAKIN BİR SIKINTI OLMADIKÇA KENDİ SANCILARINIZI BEKLEYİN