Zakine Kizlar belki komik gelir ama yildim banyo temizliginden cok cabuk kirleniyor ya sizindemi oyle yoksa benimmi sadece,klozeti oglum kullaniyo afedersiniz cisini yapiyo hertarafina sicriyo ya kılı tüyü demiyorum helee .☺️sizindemi boyleee
Deleted33000 Zakine biz evde 5 kişiyiz çamaşır hiç bitmiyor renklisi beyazı açık renklisi kotları siyahlari çarşafları derken e haliyle banyom da temiz kalmıyor pek sürekli devirdaim topluyorum her çamaşır bitiminde dipli yıkıyorum yıkanan arkasına su döküp çekçek ile kurulayın diyorum yapiyolarmi hayır yine ben yapıyorum hiç oturmak yok akşama kadar canım yalnız değilsin
1cey Zakine günlük temizliyorum valla başka çare yok, bide mümkünse suyla temizleyin direkt, suya bebe şampuanı falan katabilirsiniz köpüklü köpüklü 😅 çamaşır suyu kullanmıyorum ama cif de katıyorum.
anneoluyorummm103 Zakine ay benim wcde öyle dün yıkadım her yer yine toz. Evimde çok tozlanıyor. Akşamdan sabah toz birikiyor resmen
lokismommy bacım oturarak tuvaletini yapması daha sağlıklı diye biliyorum erkeklerde keşke öyle alışsa senin için daha rahat olur hem temizlik konusundq
Zakine Deleted33000 aynen oyle ne camasir bitiyo ne temizligi bide evdeyim bebegim var bir yasinda ,,,bu calisan annelerein allah yardimci si olsun vallahi
annekiz6141 Deleted33000 Siz kalabalıksiniz valla yetisememen normal derim aşko biz evde 3 kişiyiz Allah’ım fenalik basıyor hergün çamaşır yika , kurutmaya at o klozet zaten hergün her saniye fit yikanir benim kız batırıyor valla ay bide eski bina kocaman kuvet var ilallah dedim orayı citilemekten 😭🤦♀️
ebobel anneoluyorummm103 evde çamaşır asıyorsanız her yer toz çok olur bizimde öyle çünkü çok fazla toz oluyor kurutma makinesi olan arkadaşım makinadan sonra bende toz çok olmadı dedi
orhismommmmmm Kızlar duşalabını nasıl temizlıyosunuz ya yıldım mesela duş alıyorum duştan sonra buharlı gibi kalıyor halbuki en son. Çek pasla suyu indiriyorum aşşagıya iz kalmaması için tarif
Zakine orhismommmmmm kireçmi buharimi diyosun buhar kaliyorsa kapisini acik bırak hemen kuruyo zaten sonra kapatirsin zaten sonra.
lokismommy orhismommmmmm benimki de eski kiracıdan kalma kireç tutmuş öyle normal kireç değil resmen camla bütünleşmiş anacım katman katman 1 yıl olcak buraya taşınalı ne yaptıysaö olmadı bildiğiniz bi yöntem varsa denerim🥲🥲🥲
orhismommmmmm Zakine kireç ztn var o hiç gecmıyor. Kapısını hep açıyorum kurusun diye böyle su lekesı kalıyor
Zakine orhismommmmmm su lekesi kirec zaten bacim ,ustuste kalinca kirec oluyo sana bir tüyo cok ratladim bu monuda limon tuzu aliyosun kaynar suyla erit sep fisfisla zerre kirec kalmiyo
Zakine ebobel yok oyle toz degil banyonun pislenmesinden bahsediyorum hemencik pisleniyor heryeri kil tuy falan
lokismommy ebobel arkafaşınız doğru demiş ben o kadar rahatladım ki toz konusunda kurutma makinesinden sonra
anneoluyorummm103 ebobel kurutma makinası kullanıyorum çocuğunkileri balkona tele asıyorum ama yinede aşırı toz oluyor
orhismommmmmm lokismommy ben şey düşünüyorum bi yapışkan var. Trendyolda herkes de baya memnun duşakabıne yapıştırıyorsun iz falan olmuyormuş
__k lokismommy bende hamileliğin başlarında temizleyemiyordum kireç bağlamıştı asperox mavi güç sıktım biraz bekledim sonra sildim geçti.
tahamommy lokismommy ay ben bi temizleyici keşfettim adını yazarım köpük sıkıyosun ve harika temizliyor bende taşındığımda berbat haldeydi anca kendine geldi ama geçen gün elimde patladı duşa kabin hemen mika taktırıcam camdan nefret ediyorum 😪