Merveeee Obsesifk bizde craft calipso aldık ,üründen ne beklediğinize bağlı joie daha havalı ve kullanışlı duruyo fakat çok küçük kraft baya geniş ona göre
Alinmavi Obsesifk baby2gonun aldim ben. Kumasi sentetik olmayandan. Kumasa takmasaydim kraft alirdim cunku etrafimda kullanan herkes cok memnun krafttan.
Obsesifk Merveeee ya joienin mesela yanında taşıyanileceğin minik bi beşiği var o çok hoşuma gitti bugün mağazaya gidip ikisinide değerlendiricem
HlyaracGzel Ben de park yatak konusunda ikisi arasında kararsız kaldım. Joie nin park yatağı daha kullanışlı gibi geldi. Müzikli titreşimli ve ışıklı olması da çok güzel.
Alinmavi OuzBeyzaDuran evet o yuzden progestan kullanmistim. Bolca kasik agriklii sancili batmali lekelenmeli gecti. Doktorunuza sorun belki progestan verir. Benimki hep normal dedi cok sukur 37ye geldik.
Hemd3235 OuzBeyzaDuran beyzacim hayırlı olsun oncelikle daha çok yeni oyuzden kasık ağrısı olur ilk aylarda
Pinarlgn Kraftında titreşimli müzikli ve ışıklı aparatı var ben ikibuçyk yılönce aldığım için bilmiyorum kraftın hangi serisi olduğunu grili sarılı
Obsesifk Bende gittim baktım eşimde gitti baktı ayrı şehirlerdeyiz kraftınkini beğenmiş daha büyük olduğu için 11nde gidip onu alıcaz indirime giriyormuş
OuzBeyzaDuran Hemd3235 teşekkür ederiz hamide abla senin ki de hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 💗❤