esra_sonmez şöyle söyliym siz ne kadar pozitif olup, Allahın izniyle herşeyin yolunda olduğuna -olacağına inanıp vesveseyi aklınıza ,kalbinize getirmezseniz gidişatta o kadar güzel ve kolay oluyor. Bende ara ara korku oldu,bilinmezlik oldu hepsinde eşim pozitifliğiyle bunları yok etti. Size gerçekten iyi geldiysem ne mutlu bana 🥹 çünkü bu zamanlar çok çok önemliymiş.karşımıza anlayışlı insanların çıkması,konuşmayı bilenlerin olması çok büyğk önem taşıyor.benimde ilk hamileliğim, hiç bilmediğimiz bir yol çevremizde ne kadar pozitif insan tutarsak o kadar iyi 💕biz şu anda Allahın izniyle 17+3teyiz. Ben kaset testle gebeliğimi öğrendim. 3 gün sonra Merve hanım a gittim , 5 Haftalıkmışız ve keseyi gördük🥹 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı çok şükür onu da duyduk. Sonraki kontrolde belki cinsiyeti görürürüz dedi 5.5 hafta sonra çağırdığında ise 12+6 iken bebeğimiz cinsiyetini hiç beklemediğimiz şekilde gösterdi😂 betaya hiç baktırmadık. Şimdi ki kontrolümüz de 19 mayısta bebğimizin 18 haftalıkkenki halini göreceğiz 🤲🏻