esraaslny babyou kimse sana münafık oluyorsun dememiş belki senin görmediğin bi anlamını görmüştür uyarmak istemiştir insanlık yapmış neden insanı direkt tersliyorsunuz
babyou esraaslny ben çocuğumun ismine karar vermişim bu isim nasıl anlamı nasıl diye fikir sormadım kimse aman bi isim koyayım geçeyim demiyordur çocuğuna herkes araştırıyor bakıyor bu şekilde yorum yapılması hoş değil zira konunun her iki tarafında da muhattabı siz değilsiniz
gokcebuse esraaslny Çok teşekkür ederim gerçekten insanlar bir acayip her şeyi başka taraflarından anlıyorlar
esraaslny babyou tepkinizi abartı buldum yazmak istedim kibarlık nedir bilmiyorsunuz anlaşılan insanları tesrlemekle mi geçiyor ömrünüz
aygunmor babyou Mihrimah koyacağız. Cinsiyyetini bilmeden aklima gelmişti isim. Rüyamda da iki defa görünce eşim tamam dedi) aynı zamanda benim ismimin farscasi)
emine1309 Hamileliğimden uzun bir süre önce rüyamda Eylül koymuştuk nasipse, kızım olacak ismini Eylül ada koyacağız. Rüyamda eşim koymuştu ismini, Ada’yı sonradan ekledik.
kbrtskn13 gkc990_ Umay da güzel bir isim sizi umay kararı verdiren ne oldu en son. Aybala Aykız uymaz kararsızlığındayım da bende 😅
frdbgdtl esmav okul öncesi öğretmeniyim, durum çok kötü.. maya, neva dora, dina ve arvin. isimler bu şu an öğrencilerimin
sudeborakk ksm61 yaa bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim işte herkes kafasına göre anlam yükleyince isimlere ortaya böyle şeyler çıkıyor zaten çok zor karar vermiştik 🥲
gokcebuse babyou Ben zaten ‘kesin böyledir’ demedim sadece duyduğum bir bilgiyi paylaştım Herkes araştırır içine sineni koyar sonuçta Önemli olan güzel anlamı ve hayırlı olması
afra_muhammed yeliz1923 9aylık suan imekleme donemı aşırı yaramaz degıl oğlum çok yaramaz kız çocukları uslu oluyor bence en azından benım kızım sakin))))
babyonn ozgeekin yaa çok seviniyorum böyle görüp duydukça :)) ben erkek için de bu ismi düşünüyordum bence ikisine de çok yakışıyor. kızım olacak bakalım herkes isim soruyor ama henüz netleşmedi diyorum. Çevremde tepki göreceğim bir isim muhtemelen ekin ekmek buğday arpa diye yorum yapacaklar asıl anlamı kültür demek halbuki. Ben söylenme biçimini seviyorum eşim de defne de iyi diyor henüz tam bir netleşmedi 16. Haftandayım diye. Siz de defne düşünebilirsiniz bence çok uyumlu olur Ekin Defne ya da Ekin Ela Elay. Uyumlu olabilir diye aklıma bunlar geldi :)
ozgeekin babyonn bir tanecik yiğenim var Elif defne maalesef bize olmaz 😊Defneler de pek güzel oluyor.Benim narin geçiyor içimden bakalım.