Allahneverdiysee Kızlar dpo 9 da test yaptım negatif çıktı bugün dpo 11 dünden beri sarı akıntım var normalde olmazdı hiç gebelikle bir ilgisi olabilir mi başına gelen var mı ? Geçen ay kimyasal yaşadım ondan kaynaklıdır belki de bilmiyorum
Bir1kelebek Allahneverdiysee bende de sarı akıntı oldu bu ay ama gebelik olduğunu sanmıyorum kendimde
blnmyld Allahneverdiysee Sarı akıntı enfeksiyon belirtisi diye biliyorum benim hamilelik belirtim beyaz fazla akıntıydı beyaz ve şeffaf akıntı genelde gebelik diyorlar canım
mihri08 @Allahneverdiysee gebelikle ilgisi olabilir bende geçen ay kimyasal yaşadım o zamanda bu şekilde akıntı başlamıştı tekrar bu ay gebelik oldu keseyi görebildim sadece bekliyorum aynı akıntılar var
Allahneverdiysee mihri08 nasıl bir akıntı enfeksiyon sandım ilk ama koku falan yok kremsi bazen sulu sarı akıntı var . Beta takibi yaptın mı
mihri08 @Allahneverdiysee evet anlattığın gibi oluyor yaptım sağlıklı ilerledi şimdiye kadar inşallah denilen gibi kimyasal sonrası sağlıklı bir gebelik yaşarız
mihri08 @Allahneverdiysee o markayı hiç kullanmadım elinde başka varsa tekrar yarın sabah denesen bakalım koyulaşma da olacak mı
pkoslubiri Ya bende de sarımsı yumurta akı gibi akınti var duphaston da içtim hala adet olmadim 13 nisanda da rahim filmi cekilmistim
pkoslubiri Allahneverdiysee en son 3 nisanda adet oldum ama pcos oldugum icin adetim duzensi gecen ay 7 adet duphaston icerek adet oldum busefer bugun kutu bitti hala olamadim adetim gecti ama duzensizdi zaten
pkoslubiri Allahneverdiysee test yapmiycam ya surekli negatif gormekten sıkıldım eger 5-6 gun icerinde adet olmazsam kan vermeye gidicem hafiften karnimda bir sızı var insallah adet olmam bakalim hayirlisi