minosannecik_2minis znnnr kesinlikle psikolojik ve bunun engellenebilen bi yolu yok kendime kızıyorum iki evladım var çok şükür sağlıklılar üçüncü bebek için neye bu telaşın stresin diye annelik gerçektende sonsuz bir merhamet döngüsü Rabbim olmayanada versin inşallah
znnnr minosannecik_2minis biz kadınlar her konuda mükemmeliyetçi olduğumuz için illaki istediğimiz şeyi alana kadar çabalıyoruz uğraşıyoruz o da bizim psikolojimizi mahvediyor
minosannecik_2minis znnnr aynen öyle hele benim makina gibi tık tık herş şey kuralında zama n ında olsun
eminekyr minosannecik_2minis canım senin yazdığından dolayı biz değerini 5.3 sandık 0.20 çıkmış baksana hayırlısı olsun vardır zamanı daha demekki ♥️
allyslife minosannecik_2minis balım senin sonucun 0.20, 5.3 referans değeri yani ondan büyük olursa gebelik oluyor. Sonucunu yanlış söylemişsin ondan herkes ümitlendi senin adına.🫠
allyslife minosannecik_2minis yaa kıyamam, Allah kolaylıkla sağlıkla doğru zamanda versin inşaallah. Stres yapmadığın akışa bıraktığın an gebelik kendiliğinden gelecek zaten. Kaçan kovalanır misali hep böyle🫠💖
znnnr minosannecik_2minis ara verip sonra tekrar devam etsek bi sorun olur mu bende öğretmenim mayıstan sonra hamile kalsam tatile gelecek artık onu da istemiyorum
Esma006 minosannecik_2minis kız korunma korununca daha da olmuyor çevremden biliyorum korunma akışına bırak rabbim verir uygun zamanda
aybikd znnnr yaa ben de öğretmenim 😁 Haziran’da okul kapanınca başka ile taşınıcaz, tatildi taşınmaydı derken ben de Ağustos/eylüle ertelemeyi düşünüyorum. 5 ay denedik olmadı, başa sararız artık eylülde 😂
minosannecik_2minis znnnr bence hiçbir sorun olmaz bir kaç ay tekrar deneme yapıcaz ki biz daha önce doğum yapmış insanlarız vücut fizyolojimiz bi kere buna uygundu yine olur ki en mantıklısı sende 3 ay tatilini rahat geçirirsin bende tatilim mahvolmasın istiyorum birde kızım olula başlasın sonrası herkes sağ ben selamet 😅
znnnr aybikd bende öyle düşündüm sorun olmaz demi meslektaşım çünkü çocuğu yazda doğurmak hiç istemiyorum ya en geç Ocak şubat gibi doğsa eylüle kadar epey büyür ile başlarım 🥲 ilk çocukta 15 aylığa kadar çalışmadım ücretsiz izindeydim sıkıldım bide insan rahata alışıyor tabi ilerde fikrim ne olur bilemem ama
minosannecik_2minis aybikd 🤣🤣 bencede en mantıklısı tüm işlerini taşınmanı falan hallet sonra rahat kafayla bebişi düşün
aybikd znnnr kafada ertelersek psikolojik olarak da rahatlayacağımızı düşünüyorum 🥹 benim planlarıma göre bu ay hamile kalsaydım doğumdan sonra doğum izni rapor mazeret vs derken Haziran geliyordu. Yaz tatilinden sonra sıkılırsam Eylül’de başlarım işe tekrardan diyordum ama planların üzerinde de bir plan var işte 🥲
znnnr aybikd diyor ya biz plan yaptıkça melekler gülermiş bize bizimki o hesap canımmmm bu ay ve sonraki ayı da değerlendirsek oluyor ondan sonraki ay olmuyor galiba demi
znnnr minosannecik_2minis evet evet ben bu ay da denerim olmazsa dediğin çok mantıklı valla bide ben anormal düzeyde kilo aldım onu da verir vücudu hazırlarım belki ondan da olmuyor