minosannecik_2minis Test mi yanlış ben mi yanlış görüyorum bu kadar dipte birbirinden ayrık olacak şekilde ikinci çizgi çıkar mı Hamile miyimmm Ya bu benim 3ncü çocuğum olacak hâlâ acemiyim hâlâ allahım yarabbim çok duygularım karışık
znnnr minosannecik_2minis çok kenarda diğer postta da yazdım yani bence çok kenarda kalmış test tekrarla
minosannecik_2minis Esma006 yok 5 6 gün var reglee Ben kızımı regle 9 gün kala oğlumuda böyle 4 6 gün kala öğrendim bunda da dpo 10 olunca bi bakım dedim böyle çıktı
Bir1kelebek minosannecik_2minis kız testte mi sorun var scaba çizdi var yani başka bi test yap bence kan vermektense
minosannecik_2minis Bir1kelebek valla yüzüm uyuştu stresten tansiyonum düştü var gibide yok gibide başka testimde yokkk ay deliriiiiciim bugün dpo 10
minosannecik_2minis Bir1kelebek senin dpo kaçtı benim antenler uydular bağlantılar yandı beyin error şuan
elakemal minosannecik_2minis burda çok çok ince bişey gördüm kuzum yarın yada çarşamba tekrarla bakalım
gkcalyaa Benim de bat 15 i.. Böyle sizinki gibi silik de gördüm negatif de gördüm testlerde kafam allak bullak diş kanal tedavim var yaptıramıyorum
fzay minosannecik_2minis eğer ki testi kapatınca çizgi görünmüyorsa pozitif degildir yada test bozuktur
fzay minosannecik_2minis yarın testi tekrarla canım insallah vardır . Varsa cikar zaten bunda çizgi cok belli