zehraguneer Kızlar merhaba 22/23. haftalarımda bayramdan dolayı şehir dışında olacağım başka şehirde gebe izleme muayene olsam tek seferlik sorun oluyor mudur sizce bilenler var mı kafam çok karışık 🥹🙏🏼
zehraguneer @Yazmelegi_ detaylı için 20+2 de randevu aldım yaptırıp gideceğim ama normal muayene olmak için şehir dışına denk geliyor aklıma takıldı baya sağolun cevabınız için ❤️
Yazmelegi_ zehraguneer detaylı ya o zaman girecekseniz normal polikliniğe 24 te felan gidebilirsiniz o zamana dönmüş olursunuz belki. Çünkü detaylı da yeterli bilgi veriliyor
zehraguneer @cuteregina bu hafta normalde benim kontrol haftam ama devlete detaylı için 20sine randevu aldım bu yüzden normal poliklinik randevusu vermiyor bende bayramda şehir dışına çıkacağım mecbur farklı yerde muayene olmam gerekiyor bu durumda :(
cuteregina zehraguneer benim bildiğim şöyle muayene şehir park etmeksizin eğer bir hastanede vermiyorsa diğer hastanede de vermiyor yani siz gideceğiniz şehirde randevu aldınız mı
zehraguneer @cuteregina detaylıyı olduktan sonra normal poliklinik randevusu alacağım şehir dışında olduğum zamana denk geliyor o zaman vermiş olur aklıma takılan tek seferlik şehir dışında muayene olcam o yüzden sormak istedim 🙏🏼
zehraguneer @Yazmelegi_ 30 günlüğüne çıkacağım şehir dışına gideceğim yerler uzak o yüzden bir kontrolüm şehir dışına denk geliyor umarım sorun yapmazlar 🥹
Yazmelegi_ zehraguneer muhtemelen yapmazlar ❤️ randevu alarak giderseniz bisey olmaz yani randevu da veriyorlardır heralde.