_efinah08 Haftaya giriyorum yarın nasipse şimdiden bir kutu da olsa mama almak istiyorum çünkü ilk gebeliğimde de sorun yaşadım süt konusunda , sütüm ilk etapta gelmedi diye hastanede aptamil aldırdılar oda oğlumu gaz bombası yapmıştı resmen sonrasında bebelac kullandım ve rahatladık ben emzirmek için her zaman çaba sarfettim , şimdi de nasipse yine önceliğim emzirmek olacak ama bu mamalarda toksin çıkması sebebi ile ne alacağımı bilemedim fikir verir misiniz rica etsem 🙏🏼
Havin49_ _efinah08 ben bebelac gold kulanıyorum hiç doyurucu değl ya evoliva yada golden goat alıcam hip hiç doyurucu değil
prensesannesi246 _efinah08 bi dönem golden goat kullandık keçi sütlü olduğu için kilosuna çok yardımcı olmuştu..aptamil,sma,hipp hepsini denedim fakat en çok bebevitadan fayda gördük 😁 2 yaşında da mama işini bitirdik çok şükür 😊
aaaaaa1864 _efinah08 hipp aldım hastane çantası için ilk bebeğim gazlıydı sma comfort kullanmıştık eczaneden getirtip
_efinah08 Havin49_ golden goat için keçi sütü mama diyorlar biraz araştırdım ama doyuruculugu vs nedir bilemedim , oğlum da bebelac gold kullanmıştım ama şimdi ne alacağım şaşırdım toksin olayı yüzünden
Havin49_ _efinah08 ben kulanıyorum eczane sadece sıkıntılı şehirler toplatıldı demişti bizimki doymadığı için şu ikisinden birine geçicez