Saniye10 Merhaba hanımlar ikiz hamileliğimde 17 haftaya girdim doktorum cinsiyetleri göremedi merak ediyorum ikiz gebe olup cinsiyetleri nezman öğrendiniz acaba?
meryys Saniye10 11+6da erkeğe benziyor dedi zaten tek yumurta. Fetal dna sonucu bekliyoruz sağlıklı olsunlar da 😔 ama doktorum perinatoloji uzmanı cihazı çok net
emin1333 mertrugs maşallah erken ogrenmissiniz bende 12 haftadayim bu haftalarda söyleseler inanmam çünkü çok erken birde ikiz olması ayrı
meryys emin1333 Aynen ben baştan beri perinatoloji takipliyim riskli bir gebeligim var şimdide bebeklerden birine kistik higroma dediler fetal verdik 16da amniyosentez yaptıracağız inşallah hersey temiz gelir
emin1333 meryys inşallah bir sıkıntı çıkmaz içinizi ferah tutun sitres yapmayın hersey olacağına varır bende ikizim perinatoloji takibindeyim şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür
lol Bnde perinatoloji takipliydim 12de söyledi Doktorum o kadar emindi ki cinsiyet Partisi yapabilirsnz dedi yaptık çok şükür doğru çıktı hiç değişmedi söylediği gibi gitti
mertrugs @emin1333 bir kız bir erkek rabbim nasip ederse. Doktorum çok iyi. Bide 3 tane kaybım var çok bekledim bu bebekleri 30 haftalık oldum şükür 🤲🏼
meryys emin1333 Yaa tek yumurta mi sizinde 🥹🥹 Cinsiyet netlesti erkek fetaldna temiz geldi çok şükür 🙏🙏🙏
emin1333 meryys çift yumurta ikizi benim cinsiyeti öğremisnisiz ne güzel Allah gönlünüze göre versin sağlıkla kucağınıza alırsınız bizimki daha erken belli değil
Raana Bizim ikizlerin biri 11 haftadan beri belli hiç değişmedi. Diğeri için sürekli farklı tahminler yapılıyor. Kız/erkek/erkek/kız/kız tahminleri birer hafta arayla