baltuntas Hanımlar ilk iki gebeliğim 6. Aydan sonra hafif karın çıkması son ayda az da olsa belirgin karın ile bitti hatta görenler tesettürlü olduğumdan birazda anlamıyordu hamile olduğumu ama bu 3. Gebelikte karnım şuan belirginleşti gaz falan diyordum ama sabahları düz olan karnım artık değil 😅 bu karın şekillerinin cinsiyetle bağlantılı olduğunu söyledi geçen komşu sizcede öyle mi ? Bu haftalarda olup karınınız ne durumda ? Benim karnım hem önde gibi hem yayvan çözemedim ben bu işi 😄 -
duriskonunannesi baltuntas benim de 3. Gebeligim gobegim cok erken buyudu ve suan neredeyse doguma gittigim gobek boyutunda ama daha 30+4 teyim ilk ikisi kizdi bu bebek erkek bilemiyorum hurafelerden biri galiba gercek oldu bende
yeliz1923 baltuntas Benim de ilki 5. Aydan sonra çıktı 2. De biraz daha belirgindi 3. Olacak bu 7 aylık gibiyim 20+6 yım kızım olacak yanlara doğru yayıldı önden gitmiyor 😃
Esma006 baltuntas iki çocuğun cinsiyeti ne ve sezeryan mı göbek mi varmiydi hamile kaldığında ben göbekli hamile kaldım şuan gören 3 aylık mi diyor ama 7 haftalık 😆
Xnamee baltuntas benimde ilk gebeliğimde 8.aydan sonra anladı millet tesetturluydum ve karnım 7.aya kadar çok küçüktü son aylar zaten büyüyor ilk gebelik kız İkinciye hamileyim karnım var bildiğin 5.aylik gibi bakiyorum kilo almadım ama ödem mi diyorum anlamadim gitti birde ilk gebelik kilomdan 5 kilo fazlasıyla kaldım ama karnım yoktu benim yani eşimde diyor sen göbekli değilsin ki niye böyle oldu diye hayretler icerisindeyim bu gidişle 3.aydan sonra millet anlayacak
baltuntas iremtop ilk haftalar gazdan dolayıydı şimdi sabahları da öyle olunca dedim artık inmez bu karın bebek bu 😄 siz kaç haftalıksınız
baltuntas yeliz1923 yaaa bana görenler kız ve erkek diyorlar aklım karıştı bu karın şeklinde haziran kontrolünde doktor söylücem dedi hayırlısı olsun bakalım
baltuntas Esma006 iki kızım var göbeğim yok gibiydi ama bu 12. Haftadan sonra belirgin olmaya başladı şaşırdım normal kilodayım bu kadar hızlı çıkmaz diye düşünmüştüm 😅
baltuntas Xnamee aynı durumdayız hiçte sevmem başkalarının bilmesini yakınlarım bilse yeter modundayım bakalımne olacak bayramda yakın 😅az kaç haftalıksınız şuan
Esma006 baltuntas erkek olmasın 😆hadi inşallah benim ilk oglumdu hemen şişti göbek kabizdim da bilemedim
duriskonunannesi baltuntas benim tum gebeliklerimde gibek seklim one dogru sivri , sadece tek farki bu gebelikte kalcalarim buyumedi gobegim var asiri buyuk ,gogsum buyudu kararma oldu ,kalcam bacaklarim zayif kaldi
baltuntas Xnamee sizin haftalarda gazdan kaynaklı şişkinlik vardı akşama doğru olan belki sizinkide öyle birşeydir
baltuntas Esma006 valla bir kişi hem erkek hem kız dedi bilemedim ama insan merakta ediyor 🤭sağlıkla alın kucağınıza inşallah
baltuntas Esma006  Bebeğin pozisyonunu değişik arkaya doğru dönük pek anlayamadım ben belki siz anlarsınız
baltuntas duriskonunannesi cinsiyeti erkek mi acaba genelde de erkeklere hamileler şöykediğiniz şekilde oluyor diğer çocuklarınızın cinsiyeti nedir
minikmucizem26 baltuntas benim ultrasonuma benzettim erkek gibi hissettim :) benimde iki kızım var 3 çiye gebeyim erkek bu💙🙏