zngns clementine16 aynen malesef daha sakin bir branş olsaydım yılı bitirirdim büyük ihtimalle hayırlısı lsun sonrasında zaten ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum o yüzden çok kasmiyorum
kartanesi___ clementine16 34’e kadar çalıştım ama 32’den sonra gerçekten çok zordu neden 32’de izne ayırdıklarını anlamış oldum😂
bsraasl ungok bende 31. Haftamdayım ama şimdiden zorlanmaya başladım. Okul önceciyim bizde okul kapanana kadar gelirler birde tüm gün 🤦♀️ son 1-2 hafta yıllık izin almayı düşünüyorum çünkü zaten 38de izne ayrılır ayrılmaz doğuma giderim sezeryan olucam. Hiç olmazsa evde biraz dinleneyim 🤦♀️
thecinnamon clementine16 son yasa ile değişmemiştir sanmıyorum. Öyleyse ben yanlış bilgi aldım sanırım birilerinden 😔 özel okulda çalışıyorum ben de ama bizde de durum öyledir o zaman, üzdü.
sevcilim esraaablgn ben de seminer haftasında 36 oluyorum seminer bitene kadar çalışmayı düşünüyorum 32 olduğu an mı rapor almak gerekiyor hocam benim hafta sonuna denk geliyor çünkü
esraaablgn sevcilim hocam bende net bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum ama ne olur ne olmaz 32 de raporu alalım biz seminere bende gitmeyi düşünüyorum iyi olursam birkaç günde olsa en azından çalışıp aktarırım diye bir şey öğrenirsem size söylerim
ekoselimakosen 36 haftalık oldum. Hâlâ çalışıyorum ben de öğretmenim. Şunu merak ediyorum, yeni yasaya göre 38′e kadar çalışabiliyoruz ya eski yasaya göre 37 idi. Çalışabilir raporunu doktora tekrar gidip 1 hafta daha mı alacağım?
sevcilim esraaablgn tamamdır hocam teşekkür ederim inşallah sonuna kadar çalışırız birkaç haftada olsa sonraya kalır
dlnvrl226 clementine16 ben 38e kadar düşünüyorum. Aralıkta doğacak sonra eylüle kadar rahatım. Planlı değildi ama çok şükür çok güzel denk geldi ben de öğretmenim
pamukayhn clementine16 ilk gebeliğimde 33 hafta da bıraktım, şuan 31 de bıraktım doktorum 1 hafta da rapor yazdı okul öncesi öğretmeniyim doğumum riskli olduğu için erken bırakmak zorunda oldum ama sizinle alakalı bir durum bence çalışabiliyorsanız son dakikaya kadar gidilmesi taraftarıyım
elifsn23 clementine16 yarın 32 oluyorum daha yeni çalışabilir raporu alacağım hedefim 38 e kadar bırakmamak ama bakalım😂 32. Hafta raporunuzu tam 32+0 da mı aldınız