namnam clementine16 32 de ayrıldım ama keşke 37 ye kadar çalışsaydım Tamamen sağlık durumu ve iş yoğunluğuna göre karar verilmesi gerekli
Yaren_ars clementine16 mobilya mağazasında çalışıyordum çocuk beklentim yoktu koltuk takımlarını fırınları masaları indirip kaldırdım hep rabbim korumuş 8. Haftada öğrendim hamileliğimi o gün eşim bıraktırdı işi
sevdendkdk clementine16 ben bu hafta 32 olucam çalışabilir alıcam ne kdar dayanabilirsem artık bir hafta da kardır dayanamazsam çalışamaza döndürcem
clementine16 namnam benim de 32. Haftamda karne vermeye 2 hafta kalacak 2 hafta daha çalışsam da sadece 2 hafta aktarabileceğim doğum sonrasına. 38. Haftaya kadar yanacak otomatik :( doğum sonrası da 4 hafta yaza geliyor. O yüzden 32de çıkmak yerine 2 hafta bile olsa zorlayacağım kar kardır
semaz clementine16 iki hafta iki haftadır ben de öğretmenim Sağlık sorunu yoksa devam edin zaten son haftalar çoğu öğrenci devamsızlık yapıyor sınav sonu evrak işleri vs oluyor. Risk yoksa ben de çalışırdım
sevdendkdk clementine16 çalışabilir raporuyla 38 e kdar çalışmış sayılıyorsunuz yaza gelse de bir araştırın ben öyle duydum
clementine16 Yaren_ars bazı hamişler de hamiş olduğunu öğrendiği an işi bırakıyor özellikle fiziksel işleri olanlar💪🏼
clementine16 ozemay ozemay malesef hocam aktaramıyoruz sadece akademik takvime gelen haftalar aktarılıyor çalışırsak
clementine16 semaz evet ben özel eğitimciym sınıfım otizm sınıfı son güne kadar da geliyorlar ama sabredip sağlığım el verirse yapacağım partnerimi de yalnız bırakmak istemiyorum
ungok Doğum temmuz ortasına geliyor öğretmenim mümkün olduğunca 38. Haftaya kadar haziran sonuna kadar işe gitmeye çalışacağım. Doğum öncesi 6 haftayı aktarabilmek için . Normalde artık zorlanıyorum 30. Haftadayım . Çalışan anne adayı olmak bile çok zor
clementine16 ungok sizin 6 hafta aktarılabildiği için şanslısınız bile bence en azından yanan kısmı amorti etmeye çalışcaksınız :( ben de 2 hafta kurtarabileceğim sadece öncesi sonrası gidiyor temmuz sonu ağustos başı doğum
clementine16 ungok 37den 38e kadar çalışabilmek bizim için avantaj mı oldu dezavantaj mı emin değilim izni yanalar olarak
esraaablgn ungok hocam ben eylülün 20 si gibi doğum yapacağım öğretmenim öncesini aktarmak nasıl oluyor biliyorsanız anlatır mısınız acaba Eylül başında 37 haftalık oluyorum
bsraasl ungok bende 31. Haftamdayım ama şimdiden zorlanmaya başladım. Okul önceciyim bizde okul kapanana kadar gelirler birde tüm gün 🤦♀️ son 1-2 hafta yıllık izin almayı düşünüyorum çünkü zaten 38de izne ayrılır ayrılmaz doğuma giderim sezeryan olucam. Hiç olmazsa evde biraz dinleneyim 🤦♀️
semaz clementine16 tabi hepsinden önemlisi anne bebek sağlığı. Eminim partneriniz de sizin gibi düşüncelidir ve elden geldiğince yükünüzü alacaktır. Sağlıkla kavuşun meleğinize ☺️