meryclbi bbk28 yani tam olarak bilemiyorum şimdi yanlış bilgi vermek istemem ama sanırım ilişkiden sonraki 6-12 gün sadece döllenme sürüyor yerleşme sonrasında gerçekleşiyor yani ikisi galiba aynı değil (emin değilim) ama böyle biliyorum ben 🌸
bbk28 meryclbi yani şöyle sorayım siz tahmini yumurtlamadan ne kadar süre sonra kanda ve idrarda pozitif gördünüz? Adetiniz de ne kadar geçmiş oldu?
meryemy93 bbk28 bence şöyle oluyor yumurtlama dönemini geçiyor canım döllenme. Düşük gebelik şansı olan regla yakın günlere denk geliyor sanırım. O yüzden regldan çok sonra ancak çıkıyor diye düşünüyorum ben.
bbk28 meryemy93 galiba öyle oluyor çok değişik bir durum.Bazıları diyor testte de kanda da çıkmadı çok sonra çıktı vs.İlginçç😂
slhanur meryclbi ne zaman kan verdiğiniz de negatif çıkmıştı ve sonra kaç gün gecikmede pozitife döndü acaba 🌸
meryclbi slhanur ilk kan verdiğimde 6 gün gecikmem vardı 12 mayısda kan verdim negatif çıktı daha sonra 29 mayısda kan verdim betam baya yüksek çıktı
meryclbi meryclbi slhanur 12 mayısda verdiğim kanımda betam 0,25 29 mayıs da verdiğim kan da betam 3659,70 çıktı