Nisannurr Kızlar öyle bi baktık bu model en çok içime sinen model oldu. Kullanan var mı acaba yorumlarınızı merak ediyorum ? Yada farklı önerisi olanlar ?
ayseel Nisannurr Prego Toronto plus aldık biz, henüz birkaç kere kullandık yeni doğum yaptım ama bence kullanışlı ve hafif bu model internetten sizinkine de baktım model olarak çok benziyor muhtemelen malzemesi agirligi da benzerdir. Sadece benim koldan değişmiyor yönü o özelliğini sevmedim
Nisannurr Melike3506 sürüşü vs bana çok kullanışlı geldi birde çift yönlü kullanımı olması almama sebep oldu, fiyatı biraz pahalı ama
irem84 Ben de bu modelden aldım, 2026 modelmiş, aynısının 2025’i Concorde olanmış. Koldan yön değişimi büyük rahatlık bence her zaman, kalitesi de kötü değildi. Çok beğenerek aldım inşallah kullanırken de aynı duygularla devam ederim🤭
Nisannurr ayseel sağlıkla kullanın. Ben özellikle koldan yön değiştiği için o modele baktım bence de ağır değildi bakalım nasipte ne var
irem84 Nisannurr hayır daha doğmadı bebeğimiz. Ama içime çok sinerek aldım. Yani kabin boy cybex alıp içine puseti ayrı takmak pahalı geliyorsa, travellar içinde en mantıklısı bu geldi bana