gizsan dozey han da üst üste söyleyince kötü han han han araba sesi gibi bende seviyordum da böyle düşününc caydım erkeğe isim cok zor
NilVibe Umutcan_ çok zor erkek ismi seçmek, Allah yardımcın olsun. Biz döndük dolaştık en son Aras koyduk. Eşim çok istemişti. En son ben de ısınır gibi oldum. Eşimin istedikleri Doruk, Aras, Çınar, Asil benim istediklerim Deniz, Selim, Mert, Barış
eeren nrnalya yaa maşallah 💕 Rabbim adlarıyla sizlerle hayırlı bir ömür yaşamayı nasip etsin inşallah 💕 çok güzel isimler.
_beyzaaak neanladinyurdagul çok zor erkek ismi valla ben kızımda direkt öğrenir öğrenmez bu demiştim öyle oldu erkekte düşün araştır beynim sulandı
aysenonur Biz de bugün tam 22 haftalık olduk ama karar veremedik. Benim içime sinen, evet kesinlikle şu olsun dediğim bir isim yok henüz. Eşim hamile değilken bile Arın ismini çok söylüyordu, şimdi arada değişiyor öneriler. Asil dedi bir ara, Özcan diyor kızlık soyadımdan dolayı.. Net karar veremedik henüz. Ben biraz klasik ve güzel anlamlı olsun istiyorum açıkçası ama karar vermek gerçekten çok zor, çocuğumuzun tüm hayatını etkileyecek sonuçta. Güzel bir isim seçebiliriz inşallah :)
eeren happyomer yeğenimin adı da Mete. İki isim koymak istedikleri için Cenk Mete olarak karar vermişlerdi. Şu anda 18 yaşında maşallah çok akıllı,saygılı,işinde ve okulunda başarılı,insan ilişkilerinde becerikli ve çok olgun bir genç. Fikir olarak isterseniz düşünebilirsiniz.
yasem1 Tüm yorumları okudum hiç BARIŞ yazan görmedim. Çok memnunum bu yüzden kızımda çok kullanılmayan bi isim tercih etmek istemiştim Beril ismini bulup koymuştuk. Oğlumda da çok düşündük bişi bulamadık en son eşime sen bi tane seç bende onaylıyım dedim o da barış olsun dedi. Berile de çok uyduğu için barış koyduk zaten b harfiyle olsun istiyodum başından beri ,hepde kafamda baha vardı ama eşim ve çevremiz baha ne ya diyince sildik o ismi. Sonuçta Barış oldu güzel bir isim sizde beğenirsiniz belki.
bebeybi bebeybi hanımlar isim iptal🥲🥲 bugün doktora gittim %90 kız dedi önceki erkek diyen asistan doktor sanırım kordonu organı sanmış bu saatten sonra değişmez gibi geliyor🥲😂🤍 sağlık olsun her türlü seveceğim🎀