eeren Umutcan_ Allahın izniyle bizim de erkek bebeğimiz olacak 🤲🏻 ismine de Deniz Eren olarak karar verdik 🌸 babamızın hayali kız ya da erkek ne olursa olsun Deniz ismini koymaktı benimde çok sevdiğim bir isim. Erkek olacağını da öğrenince 2. İsim olarak evlenmeden önceki soyadımı çok sevdiğim anlamlı olduğunu düşündüğüm için Eren olsun istedim 💕
DenizAda_ Atahan ,Ata, can ,Alp ,Ekin ,Dora , Doruk ,kuzey ,Doğu , Metehan , Eymen , Asil Aslan , Bora , Ataberk , miran , Milan , Burak , Görkem , mert , Emir , Göktuğ , Ege , Batuhan ,
BKZ Sana kendi listemi atıyorum :) biz Aslan Ata seçtik Arel Aden Arden Arcan Aslan Ata 🤍 Aslan can Aras Ayaz Ahlas Uzay Asil Ateş Bulut Dara Efehan Egehan Kerem Yağız Ege
ayseninbebem Biz de beş aylık erkek hala karar veremedik daha var gerçi Yağız Alp Beyazıt Uraz Ali Ali kerem Aybars Notlarıma yazdıklarım
meleginannesi2 Umutcan_ Hakan Göktürk koyacağız gibi duruyor Hakana kızım karar verdi Göktürk de ben çok istiyorum ama henüz eşim kabul etmedi bakalım ne olacak
bsrkayadmr Göktuğ koyacağız biz de eskiden beri babasıyla kız olursa Gökçe erkek olursa göktuğ düşünüyorduk
gizsan bsrkayadmr ya bizde öyle düşünüyoruz ama aşırı fazla okullarda hep aynı sene bir sınıfta gökçelerden göktuğlardan 5 er tane olacak 😂
elifkrdr Ben eymen koyacağım muhtemelen ismimizin anlamını taşıdığımız için anlamlara dikkat ettim sanslı uğurlu hayırlı bereketli demek anneler fikir olsun çok güzel isimler var ama anlamları yok