tdrmss Bende 38+3 sırtım son 1 haftadır aşırı ağrıyor ama düzenli bir ağrı değil bu geliyor geçiyor bilmiyorum ama sancımı nedir adet sancısı da giriyor karnım ara ara sertleşiyor yarın doktor kontrolum avr bakalım ne çıkacak
beyzzsenturkkk tdrmss yani nasıl desem üşütmek ağır taşımak ya da yamuk yatmak gibi bi ağrı değil hatta ağrı gibi değil yani uyuşukluk hissi mi diyim elektriklenme karıncalanma mı diyim böyle grip olursun da etin kemiğin sızlar ya değişik bişey anlamlandıramıyorum hiç🤦🏻♀️😞 evet geceleri karnım ağrıyor geçiyordu ama ilk defa sırtıma belime vurmaya başladı tam sırtım da değil yani belim ama bi tık daha üstü gibi🤦🏻♀️
Ballkusum_33 beyzzsenturkkk iki gün o ağrı geldi adet sancısı gibi sancım da vardi ama doğum diye düşünmemiştim bı durgunluk vardı üstumde kv ısrarıyla gece 2 de acile gittim 5 cm açıklık vardı şehir hastanesi 35 dk uzaklıkta oraya gidene kadar 6-7 cm oldu doğumhaneye gidene kadar 7-8 ama maalesef normal doğum yapamadım kalpte ritim bozukluğum olduğu için doktorlar risk almadı sezaryen oldum 15 günlük olduk
beyzzsenturkkk Ballkusum_33 aa baya da yeni doğum yapmışsınız🥹 gözünüz aydın💗 demek ki direkt belden ya da kasıktan vurması gerekmiyormuş cunku kendimi zorlamadım üşütmedim yani tetikleyecek bir şey olmadı bi anda başladı ve giderek artıyor ama düzenli değil henüz dünden beri var duşla da geçmedi su an🥲
Ballkusum_33 beyzzsenturkkk teşekkür ederim canım darısı sana inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. 🌸🌸 Sen yarın bı muayene ol ikinci ilk gibi olmuyor benim sancım düzenli değildi ama acile gidince acilmam 5-6 santimmis 7-8 oldu hala duzensizdi ve doğuracak gibi hissetmiyorum diyordum
beyzzsenturkkk Ballkusum_33 evet ilkinde 8-9a kadar hissetmeden uyudum o yüzden su an uyumaktan korkuyorum bir anda başlar yetişemem diye bu defa gideceğim hastane 25 dk mesafede ve arabamız yok. gözümden uyku akıyor ama bekliyim mi uyuyim mi bilemedim su an acile gidemem o kadar düzenli de değil sabah gideyim dedim ama gece beni yakalar mı bilemedim senin hastaneye varmana rağmen hala düzensiz miydi 🥲
beyzzsenturkkk tahamommy arzuysf duş aldıktan sonra biraz bekledim ağrım devam etti sonra uyuyakalmısım simdi uyandım kahvaltı yapıyordum ki yine geldi ama dün geceden daha şiddetli vuruyor belime doğru kızımı bırakıcak bi yer bulursam acile gidicem😭
tahamommy beyzzsenturkkk bi an doğurdum dicen diye korktum 🤣 bence açılmaların başlamış olabilir herkeste aynı ağrılar olmuyor demek ki, var mı bırakabilceğin biri
beyzzsenturkkk tahamommy en kötü benimle gelecek daha da ilerlemesini beklesem mi ne yapsam bilemedim doğuracagım hastaneye gidemem cocukla tek basıma en yakınımdakine gitsem olurda sancım vs cıkarsa bırakırlar mı acaba🥲
beyzzsenturkkk beautiful_ sırtından beline doğru mu vurmustu agrısı? bazen sanki karnımda sancılanıyor ama tamamen düzenli olmadığı için anlayamıyorum
beautiful_ beyzzsenturkkk sırtımdan karnıma vuruyordu yanlış bilgi de vermek istemem 4,5 sene oldu çünkü 🤭
beyzzsenturkkk tahamommy hastaneye gitmeden de bişey diyemiyorum esim ise gidecek simdi kafasına göre de izin alamaz dedim belki salarlarsa oraya görünür en kötü diğerine geçerdim ama bekliyim o zaman bari netleşmesini
deniz1243 Ya gerçekten berbat bir durum. Ben de 38+3teyim karnım düşüyor gibi hissediyorum,sancıyı gerçek sanıyorum,ufak bir sızıdan şüpheleniyorum… Allah’ım sabır versin hepimize