hollyymollyy Vallahi bıktım artıkk 10.haftada falan burnun bi kapandı, kapanış o kapanış asla nefes geçişi yok. yatınca da daha fena oluyorr 😿 çözüm de bulamıyorum DARALDIM DA😂
birmesele hollyymollyy aynı durumdayım nefes almayı unuttum ağzım dudaklarım yara doldu dişlerim ağrıyor artık ağzım açık uyumaktan 🥲😀
Melike3506 hollyymollyy ay bir de bunun horlaması var daha hayatımda horlamamış biriyim 30. Haftadan sonra horlamaya başlamıiım eşim uyanıyormuş gece horlamama 😂
melismersin hollyymollyy daha geçen bir postta konuştuk. Biz çocuk için hava nemlendirici aldık denemek için kullanmaya başladım. 1 hafta oldu kullanalı yani o kadar rahat uyumaya başladım ki. Burnum sürekli açık. Tüm gece çalışıyor. Keşke daha önce akıl etseydik diyorum yani. Burnum kuruluktan kanıyordu hep.
Esma006 hollyymollyy ay ben de 7 haftalığım benimle burnum şu haftada bir yani tıkandı ağzından nefes alıyorum ki ağzıma nefes almıyor da boğazım ağrıyor doktor ya eczaneye gittik eczanedeki kadınlar hafta çok erkene hiçbir şey veremez parol istedi çok zor ya
evremkesmis Melike3506 aynı durumdayım 🤣 38 hafta oldum hala burun tikali. Dogurunca açılacak inşallah
hollyymollyy Melike3506 eşim akşam arada dürtüyor “canım diğer tarafına dön istersen” alt mesaj: horluyosun😂😂
Melike3506 evremkesmis inşallah az kaldı 37 haftalığım bende eşime az kaldı bir ay kaldı sabret diye diye geldik bugünlere bakalım bazen horlamama bende uyanıyorum 😂
hollyymollyy melismersin bizim de evimizde kedi var o yüzden zaten düşünüyorum mutlaka şimdiden almak mantıklı o zamann🤭
Melike3506 hollyymollyy yapcak bir şey yok azcık sabretcekler zorluklarını birazda onlar çeksinler her şeyi biz çekiyoruz sonuçta
melismersin hollyymollyy ayy benimde köpüşüm var 🫣 hep birlikte büyüyecekler hayalini kuruyorum valla. 2 kızım olacak 🩷
serenayyk Esma006 benim dr okyanus suyu spreylerinden önermişti gece yatmadan önce sıkıyorum hem temizleniyor hem yumuşatıyor bi tık rahatlattı
Eliffff58 hollyymollyy bende daraldım vallaha sabah kalkıyorum ağzım kuru yüz kere suya ve tuvalete kalkıyorum
serenayyk Esma006 yok ya öyle bir şey değil deodorant şişesi gibi basınçlı sıkıyor öyle açılıyor eczanelerde oluyor zaten yenidoğanda bile kullanılabiliyormuş güvenli bir şey dediler