denizhelensarpberat ne kanıyor mu onu anlamadım lohusa kanamasını dersen normal regl olunca kullandığım pedlerden kullandım öyle abartı kanamam yoktu ya hemşireye kendim gidip hatırlatmam gerekiyormuş bilmşyordum ilk doğum kendisi akşam geldi baktı ağrı kesici duruyo neden almadın dedi ne bileyim dedim siz gelip verirsiniz yok dedi senin gelip haber vermen gerekirdi haberim yok dedim keşke bilgilendirseydiniz dedim o halde yürüdüm o kadar 🤣 ben bayramın 2.günü gece 3.26 da doğurmuşum 4.30 da ameliyathaneden çıktım pazar günü doktoru bekledik bebeğe bakıp yollayacaktı gecikti akşama doğru 5 de evdeydim annem mecbur gitti ama bir yandan iyiki erken gitmiş yoksa ben bu kadar hızlı kalkamazdım çünkü ben sadece kızım kucağıma getirirdi annem emzirirdim annem alırdı gazı üst değişim ev işi yemek fln hepsini yapardı bende otururdum kalkmaya gerek duymazdım sonuçta herşey elime geliyordu annem dedi bak yürü hızlı iyleş halktım gidip geldim annem gittikten sonra daha çok yürüdüm valla dikiş aldırmaya gittim onlar olmasa doğum yaptığımı bile unutmuştum sen düşün