fdegirmencii Kızlar selam az önce sol meme ucumdan şeffaf sıvı geldi süt gibi değildi 27. Haftamdayım başına gelen oldu mu? Sildim bir daha gelmedi
sarilla99 Çok normal ilk gebeliğimde gelmişti doktorum normal olduğunu söylemişti ama sıkıp daha da kurcalama sen
fdegirmencii sarilla99 yok sildim sonra hiç ellemedim bir daha da gelmedi ama tedirgin oldum doğumu tetiklemez dimi korktum
Acemiiiii fdegirmencii sakın korkmayın. İlk gebeliğimde geldi ve erken doğumum da olmadı. Şuan ikinci gebeliğimde yine geliyor. Zamanla daha da artıyor hatta sarı sarı oluyor tişörtler. Süt üretimi hazırlığı oluyormuş 🤭 korkmayın ve dokunmayın ☺️
fdegirmencii anne45_ yok oynamamıştım üstümü değiştirirken fark ettim sonra sildim biraz gözlemledim sarı da gelince iyice korktum doğumu falan tetikler diye hiç ellemedim
ewo fdegirmencii canım ben 20 haftalık hamileyim benimde sol göğsümde iki üç defa şeffaf bir şey geldi hafif yapışkan gibi doktora söyledim oluyor dedi ama dokunma sıkma dedi sakın hamilkte iyi değil eğer sıkarsan sadece sil dokunma canımm ❤️
fdegirmencii ewo babyshark__ Hiç dokunmadım kızlar sabaha kadar bir kaç damla daha gelmiş ped koymuştum şuanlık bir problem yok çok şükür
babyshark__ İlk hamilelikte 27.haftada benimde geldi ikincidede geldi normal canım ama sıkma sıkarsan erken doğumu tetiklermiş doktor elleme sakın demişti