Glsmrt Arkadaslarr hayat hastahanesinde cem hocaya gidip sezeryan olan var mi..beni biraz bilgilendirebilirmisinz...yadaa hayat hastahanesinxe dogum yapan herhangibir doktorda..sezeryan dusunuyorum ve nasil bi sureec beni bekliyo bilmiyorum:)
Ayseymen Glsmrt canım ben hayat hastahanesi ne gidiyorum 31 martta sezeryan günüm cem neye gidiyorum senin kaç haftalık
Glsmrt Ayseymen sezeryan ile ilgili bilgilendirmi cem hoca..yani tamamen uyutcakmii belden ignemi olup uyanikmi olcaksinz..benimde ilk hic bisey bilmiyorum..2 sinde bidaha gitcem karar vermis olun dedi..sezeryan dicem bende..
Ayseymen Glsmrt amin amin her halde anne olmak böyle bir sey dogana kadar 9 doğuracak senin kontrol ne zaman
Ayseymen Glsmrt pardon yazmissin 2 sinde diye ben allah nasip olursa ameliyattan çıktıktan sonra sana yazarım nasil geçti diye
Glsmrt Ayseymen ayy cok sevinirim gercekten..cem hocaya gidiyorum ya bende oyuzden orda birinin olmasi bilgi almam banaa iyi geliyo gercekten :)
Ayseymen Glsmrt doğum yaptimmm canım biraz ağrım varrrr. Dua etti rabbim sizede saglikla kavuşmayı nasip etsin