Esraa02 Bu gün röntgen cekildi ama acildeki doktor anlamadı mi acaba. Ben fotoğraf eklesen bakan olur mu
mervein14 Esraa02 dayım röntgen teknikeri hemen öğrenirdim ama bugün nöbette ve bulunduğu katta şebeke internet çekmiyor atsamda o görüp cevap verene kadar dönüş yapan olur muhakkak geçmiş olsun bu arada
babyou Esraa02 gayet normal görünüyor kemik bütünlüğü tam yani çatlak kırık yok gibi canım incinmiş olabilir
cinderella Esraa02 doku zedelenmesi olabilir sargıyla sarsın ağrı kesici krem sürdükten sonra geçer İnşalah
2bebisannesyim Esraa02 geçmiş olsun öncelikle tabi anlamıyorum ama beyaz çizgi var çatlak gibi çünkü eşimin kolu da öyleydi çatlak demişti doktor tabi ben pek bilmem onunla kıyaslayip söylüyorum ins değildir
Esraa02 mervein14 Saba dönüş yapsa bile olur aslında. Bulunduğumuz yerde doktora ulaşmak çokta kolay değil. Randevu falan hiç yok. Sırayla da bakmazlar. Çocuk bide yurtta kaliyo. Bu gün gitti mecbur acildeki iyi gibi deyince
babyou Esraa02 kaç yaşında yaşı küçükse sizde ağrıyor mu bas annecim falan diyorsanız belki nazlanmak için bilinçli yapıyor olabilir benimkide bir yerini falan çarpınca 2 gün ovduruyor çünkü