iremm00 Saçma gelicek ama ben bugün biraz raahtsizdim, kızımda çok birşey yiyeemdi yapamadım, fırına şimdi ekmek sürdüm pişiyor, birde çökelek kaşarlı yağlı bir yumurta yapasim var gece fav yemegimiZ cagirsam olurmu uyuyor, tekde yemek istemiyorum
sema3718 iremm00 ay ya nasıl duygulandım 🥹 Rabbim sizi birbirinizden ayırmasın 🤲🏻 uyandır annesi birbirine eşlik edersiniz. Ağlayacak yer arıyordum şimdi de size ağladım 🥹
orhismommmmmm iremm00 evettt Etsin sonra yatar geri yatmazsa da acın bi film izleyin birlikte ne güzel
iremm00 sema3718 yaa kıyamam ağlama kız , çok çok teşekkür ederim 🙂 gercektne birde bugün biraz aramzi limoni , oyuzden bende kötü hissediyorum kendimi
iremm00 hilalaselll4 aynen öyle gercekten Allah herkese anneligi nasip etsin çok zor ama çok muhteşem birşey
eldanar iremm00 kız hamileyim canım çekti beeee😂 avucumu yalayayım artık.. kaldır da benim yerime prenses yesin🥰
iremm00 eldanar yajaha kıyamam kusura bakma🤣 kaldırdım yedi hem gözü kapandı hem uykulu uykulu yiyip çay içti🤣🤣