melek4636 32 de çalışabilir aldıktan sonra yıllık izin kullansam doğum sonrası izni etkiler mi? Devlet memuruyum bilgisi olan var mı herkes birşey diyor
buketdeniz19 melek4636 tabikide etkilemez canım neden etkilesin birisi sana devletin sunduğu çalışabilir izni diğeri ise senin hakkın olan yıllık iznin
ilkannelik1 melek4636 32de çalışabilir alırsanız yıllık izin alamıyorsunuz fiilen çalışmanız gerek yeni yasayla 38e kadar çalışabiliyormuşuz devrediyor
2atdsy melek4636 çalıştığım kurum alınan yıllık izin, rapor vs doğum sonrası işe başlayacağım tarihten düşüleceğini söyledi. Kamu da çalışıyorum.
melek4636 buketdeniz19 32 den sonra fiilen çalışılan süreler doğum sonrasına ekleniyor denildi çevremde. Yarın özlüğe sorcam ama onlara da çok güvenemedim . Böyle durumla karşılaşan var mı acaba diye yazmak istedi m
gkcnkocbal Bende çok sordum araştırdım 32ye kadar izinlerinizi kullanın 32den sonra yıllık izin alırsanız doğum izninizden düşüyormuş kendimde 32ye kadar izin kullanıp 1 ay kadar çalışıp 36da ayrılacağım nasipse
melek4636 hosgeldinbebekkk bnde öyle duydum emin olmak istiyorum ona göre iznim yanacaksa saymayacaklarsa eğer direkt ayrılış yaparım izinlerimi de dönüşte kullanırım diye düşünüyorum
melek4636 2atdsy yani 32 sonrası alınan izinler doğum sonrasına eklenecek mi denildi. Kusura bakmayın kafam çok karıştı
ekiminannesii 2atdsy bende 32den sonra izin alırım diye düşünüyordum, demek ki doğum izninden gidiyormuş.. üzücü 😓
pinkolojii melek4636 fiilen çalışmak gerekiyor diye biliyorum bende. Ama net olması için 170 i arayın bence. Bakanlık net bilgi verir.
melek4636 Hastanede hemşireyim şimdi gidip sordum özlüktekiler ısrarla aktarım oluyo dio. Mevzuarı açıp gösterdim yok. İl sağlığa sorcaklar bakalım.