blnmyld Kızlar, Normalde hiç mide bulantısı yaşamadım ama son günlerde 2 gün midem bulanıyor arada 15+2 yin yani bu saatten sonra olur mu hiç olmamış mide bulantısı of
bersu56 blnmyld 2 gebelik geçirdim asla 12. Haftaya kadar sürmedi şuan ölüyorum yediğimden birşey anlamıyorum
nkkl blnmyld şimdiye kadar hiç bulantı yaşamadım 36 ya girdim 1 haftadır yaşamadığım bulantıyı yaşıyorum kusuyorum değişik yani
bsrkayadmr Haftaya girdik hala bulantı hapı ile idare ediyorum her ilaç da fayda etmiyor çok zor gerçekten
blnmyld nkkl yaa acaba bebek artık hareket ediyor bu da mideye mi baskı yapıyor şuan da bulanmıyor gibi ama canım bişey yemek istemiyor bulanacak gibi 🥲
nkkl blnmyld aynı durumdayız yemek de yiyemiyorum şimdiye kadar iştahım maşallahtı 13 kilo aldım şimdi yok mide bulantısından mıdır nedir anlayamadım baskıdan olabilir de başı sağ tarafımda makat gelişli hala
blnmyld nkkl Allahım şifa versin ya bir de sizin yükünüz çok ağırlaşmışsınızdır doğumunuz yaklaşmış inşallah doğuma kadar geçer 🥹❤️
arzuysf Her yeni hafta başlangıcında hep farklı şeyler oluyordu bana da. Bir hafta bulantı. Diğer hafta uyku her haftada degisiyordu