tahamommy hfsa53 çok çok düşük bir ihtimal olabilir ama bence sanmıyorum mesela benim doğum yaptığım gün lohusa katı dolu olduğu için ben jinekoloji katında kaldım tek başıma yine her türlü bebekli olana oda ayarlanıyor çünkü bebekler ağlayıp birbirini uyandırırlar ya
tahamommy hfsa53 evet canım nöbetteki doktor ve asistanları ilgileniyor, benim belli bir doktorum yoktu zaten muayenede hep asistanlar oluyor ama bi tanıdığım vardı o gebe izlem 3 ü önermişti bana herhangi bi doktordan alıyordum
hfsa53 tahamommy anladım canım , aylin doktor muayenede genel o oluyor diye yorumlar varda bilemiyorum ayın 20 randevum hayırlısı inşallah
tahamommy hfsa53 riskli gebelik diye hatırlıyorum o doktoru sanki ben, açıklamasında düz gebe izlem yazması gerekiyor öyle yazıyorsa sorun yok, şans meselesi birazda
tubam_tr susamtanesiannesi perinatoloji takipli gebelerin doğumu Zeynep kamilde nasıl oluyor bilginiz var mı? Perinatoloji doktorları da nöbete kalıyorlar mı? Doğum anında hangi perinatoloji doktoru varsa o mu yaptırıyor doğumu?