Kızlar normalde 15 mayısa gün vermişti doktorum ama 7 mayısta çok fazla sancım vardı hastaneye yatışım yapıldı açıklığım varmı sürekli takip edildim kendi doktorum yoktu nöbetçi doktor sabaha kdr tutalım di kendi doktorum gelene kdr açıklığım 5 cm olmuştu dayanamıyordum sabah 9 da ameliyata aldılar spinal anestezi istemiştim amilyathaneye girerken aşırı stresliydim titriyodum ama amilyat ekibinden allah razı olsun beni sakinleştirdiler hemde çok sonra iğne yapılırken her aşamayı bana anlattılar sırtıma batikon sürüyolardı sonra kedi gbi omuzlarını serbest bırak dedi bastırdı omzumu sonra iğneyi yaptı aşırı baskı hissettim ama kesinlikle acı hissetmedim sonra ayaklarım sıcakladı 10 sn bile sürmedi hemen kum boşalmış gbi oldu bacaklarım sonra başladılar ameliyata anestezi doktorum sürekli başımdaydı benle sohbet ettiler bütün aşamaları anlattılar bebek çıkıyo suyun patladı gbisinden vb sonra 5 dkkaya oğlumun sesini duydum çok farklı bir his korku heyecan karışık sonra bana gösterdiler içim rahatladı ağladım baya sonra bebeği hemşireye verdiler onları izledim kafamı çevirip miydem çok bulandı sakşnleştirici yapınca onlar hafif su kustum kafamı yana çevirip ama hiç bişey hissetmedim sadece en son miydemin orda çok baskı oldu oda acıtmadı zaten 30 dakkada ameliyattan çıkmıştım oğlumu kucağıma verdiler okadar güzel bir hiski allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ☺️ odama çıkardılar hemşireler giydirdi pansuman ettiler sonra oğlumu emzirmeye çalıştım biraz sütüm hemen geldi normal doğumla alakası yok hatta baya sütüm geldi bebekte emdi anestezi etkisi geçince tekrar iğne ağrı kesici yaptılar pansuman yaptılar ama en kötüsü bence karnıma bastırmaları oldu ölcem sandım böyle bir acı yok yani dikiş yerim bile acımıyordu estetik dikiş atıyolarmış doktora sorduğumda paıştırdıklarını söylediler 2 gece kaldım gaz ve çıkartmak ve büyük abdestinizi yapmanızı istiyolar ben yapamadım bi buçuk gün lağman yaptılar acıtmadı bu arada aşırı rahatladım sonra 2 günün sonunda hastaneden çıktık şuan evimdeyim allah isteyen herkese nasip etsin ☺️❤️