dmt_00 nevin34 ya benimde dişim çenem falan çok ağrıyor bana da klamoks 1000 mg verdi doktor içiyorum ama herkes içme diyor parolden bisey olmaz bence
humaakusu nevin34 sirke karbonat tuz karıştır çalkala ben aylarca öyle durdurabilmiştim ağrısını her ağrıdığında yapıyordum. Sonra doktora gitti sprey yazdı majezik ağrıyan yere sıkıyordum o gün bugündür ağrımıyor ama majezik sprey dokunabilir doktora danışıp dokunmuyorsa yazdırabilirsin
tinymiracle1 nevin34 hmm benim üst 20lik dişimi iğne filan vurmadan çekmişti dişçi çok kolay olmuştu anlamamıştım bile ama alt 20lik zor 🙁
babyonn Yirmilik dişlerimi hamilelik öncesi aldırmıştım o halde bile bir ay süründüm çekimi 1.5 saat sürdü gömülüydü çektirmeyin kesinlikle çözümü ne bilmiyorum tuzlu gargara etini rahatlatıyordu benim geçmiş olsun
sule05 Hiç bekleme doktora git benimde ağrıdı 2 hafta önce dişçiye gittim özel muayaneye antibiyotik verdi parol içtim 1 hafta hiç faydası olmadı gittim çekin bunu dedi çekti kurtuldum çekim agrisidi gecti bende 11+2 de çektirdim hiçbir sorun olmadı
mutl nevin34 13+5 haftalık hamileyim 3 gündür diş ağrısından duramıyorum artık gözüme ve başıma ağrısı vurmaya başladı ne yapcam hic bilmiyorum
sule05 nevin34 evet uyusturdu canım kurtuldum çok şükür diş ağrısı daha stresli ve enfeksiyon varsa daha tehlikeli çektirdim 1 haftada iyileşti yeri