Selenay147 Merhaba kızlar 11+5 ım 12 ıye gırınce progestanı bırakıcam doktorum oyle dedı sız ne zaman bıraktınız herhangı bı kanamam yoktu daha once düşük öyküm vardı
pamuksekeer Selenay147 bana da doktorum öyle dedi 12 de bırak dedi kendi isteğimle kullanmaya devam etmek istedim doktorum da bir sakınca görmedi zararı yok fazlası var 19. Haftamdayım 28 e kadar kullanmayı düşünüyorum 🫶🏼
aysgl_1803 Selenay147 benimde düşük öyküm var bundan öncesinde şuan 8.haftadayım bende kullanıyorum gece yatmadan önce sadece siz nasıl kullanıyorsunuz
3oglanannnesi Selenay147 dr ne diyorsa odur benim erken doğum öyküm var ben doğuma kadar kullanıcam ama bi arkadaşım 2 hafta kullandı bıraktı dr karar verir yani
buketdeniz19 Selenay147 benimde 1 tane kürtajım vardı 12. Haftaya kadar kullandırdı bana da progestanı herhangi bir sorunum yoktu sadece bebek rahat tutunsun diye vermişti
fafaka bende kulanıyorum düşük riskim var diye benimde kayıp öyküm var şuan gabeyim kulanıyorum iki günde bir iğne
fafaka aysgl_1803 çok teşekkür ederim siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bana da fitil olarak verdiler ama ben kullanamadım diye iki günde bir iğne kullanıyorum iyi mi sizce yani iğne de faydalı oluyordur değil mi
fatmagedik Merhabalar öncelikle inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :) progestan sizde bulantı yaptı mı? Ben kullanmaya başladığımdan beri bulantılarım daha da arttı
blnmyld Selenay147 Benim hiç bişeyim yok ama rahmim hafif kalp şeklidne oluğu için kullanmaya devam et destek olsun bebiş büyürken dedi galiba baya büyüyene kadar kullanıcam gibi 🥲