mevcut
Teşekkür ederim biz ilkindede araştırdık aslında
Şöyle ilk kızımızda 12+3de kürtaj oldum sonra genetik birimine gittik bakmadilar ilk kayıp hangi birine bakalım dediler, 11 de fetal dna vermiştik onun sonucu bekle ona göre istersen git özelde yaptır dedi şehir hastanesi. Fetal dna sonucu sağlıklı geldi bizde özelde perinatolojiye gittik. Trombofili paneli ve afas antikorlarina (antibeta,antifosfolipid, antikardiyolipin ) bakıldı. Trombofili de mthfr 677 heterozigot ve pai 4g5g geldi. Diğerleri temiz. Bunlar önemli değil sadece folik asiti bırakma dedi doktor. 2 adet sonra tekrar hamile kalınca tedbir amaçlı ecopirin verildi bana kan sulandirici hap ama işe yaramadı. Sonrasında eşimle genetige tekrar gittik karyotip analizi yaptırdık. Romatolojiye gittim ana antikor ve lupus bakildi. Hematolojiye gittim. En son rahim filmi çektirdik. Hersey temiz. Doktorum hamile kalmadan aspirin başlayalım hamile kalınca iğne dedi . Bu şekilde şuan 3. Gebeligim iğne, hap, progestan kullanıyorum ikiz gebelik ama şimdide farklı bir durum var inşallah oda geçecek dua ediyorum