dualinam Kızlar adetim 10 gün geçtik geçen çarşamba test yaptım pozitif çıktı Silik bi çizgi çıktı ama hala gidip kan aldırmadım geç mi kaldım acaba ben biraz daha beklemek istiyorum Salı günü gidip kan verdirin diyorum sıkıntı olur mu acaba
anonimmom_ dualinam neden bu kadar bekliyorsunuz ki hemen gidip bi kan testiyle emin olmanız lazımdı bu kaset testler bazen yanlış çıkabiliyor
orhismommmmmm dualinam beklemenın anlamı yok. Degerlerın düşükse ona göre ilaç verir mesela benım adetten 3 gün geçti kan verdım hamileyım troitim olmamasına rağmen yukselmıs ilaç başlandı. Boşlanırsa bebeğe zararı var git ver kanını
dualinam Geç mi kaldım acaba kan vermek için biraz daha beklim diyorum şuan adetim en son 2 Nisandı şuan 10 gün geçti beklesem sorun olur mu 5+3
derya_1010 dualinam dualinam niye geç kalıcaksın ki istediğin zaman git öyle bi kanun mu var sanki hemen koşup gitmen gerekmiyor uygun zamanını ayarlayıp gidersin canım
dualinam Benim 2 gebeliğim bu bundan önce Ocak ayında adetim gecikmişti test yapmıştım yine Silik çizgi çıkmıştı gidip kan vermiştim pozitifsi ama sonra kanamam oldu ve düşük yaptım şimdi de tam 10 gün gecikti adetimden
orhismommmmmm dualinam bu düşügü doktorıa mutlaka belirtin ona göre rahimi guclendırmesı için progestan fln yazar mutlaka
dualinam Benim ilk gebeliğimde de kanamam olmuştu o ilacı vermişlerdi ama o bana çok ağır gelmişti şimdi de biraz daha beklesem çoöuga zarar verirmişim diye düşünüyorum
lokismommy dualinam o ilaç bebeğin tutunmasını daha sağlıklı büyümesini sağlıyor aslında nasıl ağır geldi anlamadım zaten yapı gereği hormon olduğu için ağırlık var gibi hissedersin normal
BKZ dualinam e bu sefer olmaması için erken tedbir almak lazım doktor bende progestana başlamıştı üç fitil iki iğne şeklinde
dualinam derya_1010 teşekkür ederim canım ben sadece biraz daha beklesem bebiş varsa ona zarar verir miyim diye düşünüyorum
Busra5222 dualinam benim de 10 gün geçmişti test alıp bakmıştim pozitifdi sonradan hastane de kan verdim kan değerim 10000 di kesin hamile çıkmıştı sonraki günede muayne 6 haftalık hamileydim bence git pazartesi daha erteleme😊😊😊
derya_1010 dualinam yok canım niye veresin ani hareketler ağır işler yapmadığın sürece Allahın izniyle hiçbşi olmaz temizlik falan yapiyim deme