gamze2208 iyi aksampar ariadaslar biberon almayi dusunuyorum ama hangilerinden kac aylik almm lazim kac tane almm lazim biberon alan annisler yardimci ve fikir verebilirlermi ???
Aybukeekersaran gamze2208 phılıps avent yenidoğan aldım canım ama lansinoh alanda var anne ucuna en yakın bunları öneriyorlar
mcansum gamze2208 aventin aldım ikiliydi indirimdeydi ama boyu büyüktü bitane de bebedorun en kücük cam olanından alıcam e bebekten biri ilk iki üç ay diğeride sonrası için şu an için cam küçük alsan yeterli olur sana
Mayasey gamze2208 avent aldım minik cam 1 adet. Yenidoğan için.. Daha fazla almadım belki bebeğim bu biberonu sevmez, belki gaz problemi olur Dr browns alırım onla devam ederim.
P0yrazimm gamze2208 ben Chicconun anne memesi uçlu sunu aldım çoğu markanın anne memesi gibi olanı var ama Chicco nunki daha iyi baya geniş diğerlerinden çok memnun kalarak kullandım şimdi bir daha hamileyim gene aynısından alicam
Mel0s gamze2208 bnd philisps avent aldm canm trndyolda vardi hem biberon hemd suluk cam olandn uygundu aldm cok guzeller
Rabiaeser gamze2208 canım ben phılıps avent aldım biberonun ucu anne memesine daha yakınmış birde nuk’un markasını öneriyorlar
Hilossss gamze2208 chicco aldım bende anne memesine en yakın olduğunu okumuştum henüz kullanmadım. Ama ne olur ne olmaz diye wee babynin basit küçük biberonunu da aldım çünkü aldığım biberon sonradan gözüme büyük geldi.
Gamzebas gamze2208 Chicco natural feeling 1 numarası yenidoğan için olanını aldım bugün çok araştırdım aslında avent alacaktım ama anne göğsüne bu daha yakın geldi bana o yüzden bunu aldım bence güzel bi inceleyin