1melekannesi3858 Kızlar hiç dikkat ediyor musunuz merdivene benimm evim. İki katlı müstakil merdiven inip cikiyorum arada mecbur sorun olur mu
tns48 1melekannesi3858 bende kontrolden kontrole 1. Kat evim mecbur iniyorum doktor kesin ve net olarak merdiven kullanmıyoruz dedi bana. Ama sizde seyrek inip çıkıyorum diyorsunuz bence sorun olmaz. Ama yinede minimum seviyede olsun. Sağlıkla gelsin beybiniz 🌸
1melekannesi3858 tns48 ay bizimki ikinci kat ya bende nornalde inmiyorum zaten de bazen iniyorum işte genelde kontrol amaçlı bazende alt katta komşum var ona iniyorum
1melekannesi3858 myangelson bana normal hayatına dönebilirsin derken merdivenden bahsetti mi bilmiyorum yarın gidecem soracam mutlaka
1melekannesi3858 myangelson iyide evim merdivenli ne yapabilirim ki müstakil yine bina olsa kullanmam asonsor kullanırım ama öyle de olunca mecbur yani
1melekannesi3858 myangelson valla bişey desede yapacak bişey yok canım uçacak değilim çünkü bazen ya 🤣🤣🤣🫣
1melekannesi3858 myangelson valla doktor merdiven ile alakası yok dedi bı çocuk dusecekse zaten dusser dedi alakası bile yok dedi o kadar da kasma dedi sadece ağır işlerden korun dedi
myangelson 1melekannesi3858 demek ki acil serklajlarda yasakliyorlar merdiveni. Normal zamanda da doğum hizlansin diye merdiven in çık derler ya o yüzden yasakliyorlar çoğunlukla